nyami مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1326 عنوان پول تو جیبی 39 بازدید | 6 پست بچه ها چقد پول تو جیبی میگیرین ؟متاهلین یا مجرد ؟من مجردم و هیچوقت تاحالا پول تو جیبی نگرفتم 🫤 حتما خیلی خوشحال میشین اون لحظه ای که پیامک واریزی رو میبینین مگه نه؟! وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️ امروز | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shamisa100 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 6187 منم بابام نمیده بزور واسه عید دو سه زد مرا در واپسین روزها بیاد آور... صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲
بانوکارما عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 306 مجردم و شاغل پولی نمیگیرم 😂فقط عیدا بابام بهم پول میده پارسال ۱۰تومن اجازه بدید قانع نشم😕🤨 شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30265 نه جیبی نمیریزه مامانم کارتش دستمه خودش بیشتر سرکار خریدا بامن ولی واسه خونس واسه ۵۰ تومنم جواب باید پس بدم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
استیک_بیسترو عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1664 نیمه متاهل هستم ، نمیگم چقدر میگیرم😂 دانشجوی داروسازی💊 اینقدر که فاز دارین برقو میگیره🦦 من عاشق کوسه ام بپا گازت نگیرم🦈 عاشق لیمو و تپورنج🍋گوجه سبز زندگیم🟢 توت فرهنگی خور اعظم🍓