2777
2789
سن دع منده دیم دوزون ده هاا

من اوزاخ دایام🤣🤣

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنین لهجن مراغه طرفینه ییر

سن قره داغلیسان هه؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

گه سنی ده اپاریم

اِله جانونانه

گه گدی😂😘

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

بابا بو ایلشر ندی بی دفعه دین هارالیسیز دا اه

قورخورام شناسایی اولام

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان بی نفر تاپیک ورمیشدی بیزی پیستردی نی نی یار تعلیق الدی اونو😎💃

لایک نکن .یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

من تبریزم..ایندی سیز دیین

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی