2777
2789
عنوان

تو شهری رد شدم

118 بازدید | 15 پست

بچه ها امروز ازمون اول تو شهریم بود رد شدم اصلا ابتدائیاتم فراموشم شده بود افسر گفت ضعیفی...

بعد ماشین ندارم ک تمرین کنم نمیدونم چکار کنم فک میکنم اینم ب ناکامیای دیگهم اضافه شد

دوست منم دفعه اول رد شد

چقدر هزینش شد؟

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. برای اولین ساله که پشت کنکور میمونم و تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🌱. از تجربه هام تو این مسیر میزارم تا کنکوریا بتونن استفاده کنن🎀🌱. سوالی داشتین میتونین تگم کنید، درسته پشت کنکور هستم ولی تجربه هام و اشتباهاتم میتونه کمک کننده باشه🪽🍒ما را به سخت جانی خود این چنین گمان نبود❤️🩹اگه امسال کنکور داری و بیشتر از یک ۱ ماه تا کنکورت مونده و میگی میخوای سال بعد بخونی و پشت بمونی باید بهت بگم که سال بعدم قرار نیست بخونی و سال های بعدش...کنکور رقابت تو تاب آوری و ادامه دادن و جا نزدنه، کسی که سریع جا میزنه یا از تلاش کردن میترسه و شروع نمیکنه، دائم امروز و فردا میکنه، تو کنکور جزو سیاه لشکره!!! اگه واقعا هدفمندی که بسم الله؛ اگه برات مهم نیست در آینده چه جایگاه اجتماعی داشته باشی خب رها کن و الکی اسم کنکوری بودنو یدک نکش، کنکوری بودن سخته،مسئولیت داره ، همه ازت توقع دارن، یا با شجاعت بشین بخون یا با شجاعت بگو نمیخوای کنکور بدی و خلاص... حداقل دیگه قرار نیست بعد ها بابت رتبه ی داغون بهت بگن خنگ و سرزنش بشی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲ یا ۴ ساعت دیکه آموزش مینویسن برات اونو بذار دقیقا قبل از امتحانت خیلی تاثیر داره اکثرا دفعه اول رر میشن من دفعه سوم قبول شدم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید