2777
2789
عنوان

فیلم گوزل

62 بازدید | 12 پست

کیا قبلا دیدن؟ الان من میبینم قبلا ندیدم انقد از گوزل بدم میاااااد

برعکس سیسی ک میگیره خیلی وحشی و هاره دائم خواهرشوهرشو میزنه حمله میکنه یا مثلا ب دلارا حمله کرد

زندگی بزرگترین شوخی خداست💚💚💚 که ما زیادی جدیش گرفتیم💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقشه بابد کریمان رو بزنه😂😂

ادامه داستان جذاب میشه ببین

💜 و روزی که ادم ها یک بار برای همیشه ، از چشمانت می افتند ؛ مهم نیست نسبتشان چقد نزدیک است یا چقد دور ... مهم این است که تو تا ابد ، هیچ حسی به ان ها نخواهی داشت و این اغاز یک راه طولانیست ...

من غزلو دوست دارم🥹😂

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗

آره ولی خودشم همچین آدم درستی نیست

واقعاسریال غیرمنطقی وظالمانه ای بودواقعادلم برای غزل سوخت تواین فیلمه واقعامظلوم بودهیچکی دوسش نداشت حتی مادرواقعیش انگاراینوخودش نزاییده

برعکس اون یکی دختره آیسو که واقعاحسودبودادای مظلومارودرمیوورد

منم ازاون آیسوهم بدم میومد

منم همینطور😂🙂

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗

واقعاسریال غیرمنطقی وظالمانه ای بودواقعادلم برای غزل سوخت تواین فیلمه واقعامظلوم بودهیچکی دوسش نداشت ...

میدونی چرا دوسش نداشتن چون خود واقعیش بود طفلک ولی اون آیسو لنگه مامانشه موذی و اهل فیلم بازی کردنه فقط

زندگی بزرگترین شوخی خداست💚💚💚 که ما زیادی جدیش گرفتیم💜💜💜