2777
2789
عنوان

کراتین مو

109 بازدید | 14 پست

من موهام خیلی فردام میخواد موهامو کراتین کنم خیلی ساله اما شوهرم پول نمیده پول کراتینم گرونه آرزومه موهامو کراتین کنم شما کارای زیبای که انجام میدید شوهرتون پولشو میده؟

کراتین اصلا نکن که کچل میشی من چندجای مختلف رفتم که کارشون عالی بوده اگر تصمیم گرفتی انجام بدی پروتئن تراپی یا بوتاکس کن عالی میشه ریزشم نمیگیری

هدینام  اکانتم مال سال 95 بود خیلی دوستش داشتم، بعد از چند وقت اومدم دیدم کاربریم نیست😔 و بی دلیل مسدود شده، علتشم نمیدونم اگه میدونید چجوری میشه برش گردوند بهم بگین دوستای گلم چون کلی پست و تاپیک توش سیو کرده بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینش بالا

اره چون یه بار انجام میدی و تا یه سال راحتی، من خودم چون موهام وز میشه هرسال انجام میدم ولی اگر موهام فر بود واقعا دست نمیزدم، موهای فرت امسال مده خوشحال باش فقط برس بهشون چون امسال ترند جهانی موی فر هست من تو پیجهای خارجی زیاد میبینم کلی خوش بحالته 😍

هدینام  اکانتم مال سال 95 بود خیلی دوستش داشتم، بعد از چند وقت اومدم دیدم کاربریم نیست😔 و بی دلیل مسدود شده، علتشم نمیدونم اگه میدونید چجوری میشه برش گردوند بهم بگین دوستای گلم چون کلی پست و تاپیک توش سیو کرده بودم 

نه من دوست ندارم چقدر هزینه موهاتون شد؟

موهای من بلند نیست مدل باب تا سر شونه 2200 بوتاکسش شد اوایل امسال، البته الان گرونتر میشه ولی کارش عالیه واقعا تا یه سال موند

اره چون یه بار انجام میدی و تا یه سال راحتی، من خودم چون موهام وز میشه هرسال انجام میدم ولی اگر موها ...

منم موهام و مجعد و وز و خشک

ولی میگن پروتیین و بوتاکس صافی خولی نداره

اره چون یه بار انجام میدی و تا یه سال راحتی، من خودم چون موهام وز میشه هرسال انجام میدم ولی اگر موها ...

موهای من فره

دارم استایل موی فر و انجام میدم ک فرفری هام تا حموم بعدی بمونه

خییلی زیباست . پشیمونم که پارسال کراتین کردم

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
منم موهام و مجعد و وز و خشک ولی میگن پروتیین و بوتاکس صافی خولی نداره

منم همینه موهام، چندسال کراتین میکردم ولی موهام ریزش بد گرفت، من پروتئین نکردم چون صافی و شاین بیشتر میخواستم ارایشگرم بوتاکس رو پیشنهاد داد و واقعا عالی شد

منم همینه موهام، چندسال کراتین میکردم ولی موهام ریزش بد گرفت، من پروتئین نکردم چون صافی و شاین بیشتر ...

میشه ی عکس از قبل و بدش بزارین

من خیلی رو این صافی و شلاقی بودنش حساسم

بوتاکس چقد تایم میگیره؟ کمتر از کراتین؟

من اون موقع که کراتین میکردم چون موهام تا کمرم بود هر دفعه از قبل ظهر تا شب طول میکشید ولی بوتاکس 3 ساعت اینا البته موهام تا سرشونه بود

موهای من فره دارم استایل موی فر و انجام میدم ک فرفری هام تا حموم بعدی بمونه خییلی زیباست . پشیمونم ک ...

دقیقا فر طبیعی خیییلی قشنگه مخصوصا که جدیدا ترند هم شده کلی هم میشه استایل کرد باهاش 😍 اره کراتین افتضاحه