2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قشنگه اما من دوست ندارم همه چی کاور داسته باشه اونم به این سنگینی.

دوست دارم سبک و خلوت باشه خونه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
قشنگه اما من دوست ندارم همه چی کاور داسته باشه اونم به این سنگینی.دوست دارم سبک و خلوت باشه خونه

سنگین نمیشه سبک کار واسه خودم نیست میخوام ببینم کسی بلدبافتشو بهم بگه

سنگین نمیشه سبک کار واسه خودم نیست میخوام ببینم کسی بلدبافتشو بهم بگه

منظورم از سنگینی شلوغی بود

زیباست برای یه سری چیزا. مثلا کوسن و روتختی و پتو فکر کنم زیبا بشه و کاربردی

تو نت هست طریفه بافتش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منظورم از سنگینی شلوغی بود زیباست برای یه سری چیزا. مثلا کوسن و روتختی و پتو فکر کنم زیبا بشه و کار ...

نه نیستش فقط اینستا میاره اونم سازنده این بافتنی میگه 140تومن میگیرم واست فیلمشو میفرستم

نه نیستش فقط اینستا میاره اونم سازنده این بافتنی میگه 140تومن میگیرم واست فیلمشو میفرستم

نمیشه اعتماد کرد به اینستاگرام

بزن تو نت آموزش قلاب بافی با گل برجسته

یا

آموزش روتختی قلاب بافی

آپارتو باز کردم فیلمای اموزشش هست

نمیشه اعتماد کرد به اینستاگرامبزن تو نت آموزش قلاب بافی با گل برجسته یا آموزش روتختی قلاب بافی آپارت ...

این مدل میخواستم دیگه ببافم مشتری ازم میخواست نمیدونم چقد بگم واسش