2777
2789
عنوان

میز مهمونی می ری

212 بازدید | 36 پست

بچه ها اول اخلاق خودمو بگم

خانواده ما مهمونی زیاد نمیگیرن کلا رفت و امد زیادی نداریم

ولی وقتی دعوت میکنم صد خودمو میذارم چند نوع غذا ،ژله ،کیک همه چیییی

و متنفرم سفره یک بار مصرف بندازم همیشه بهترینم برای مهمانه

ولی اینم بگم اصلا توقع ندارم بقیه مثل من باشند و نیستند منم ناراحت نشدم تا حالا

ولی الان جایی دعوتم که جدیدا فاز خارجکی برداشته میگه خارجیا سفره نمیندازند خودشونو اذیت نمیکنند

مهمون دعوت میکنه بعد میره مرغ سوخاری میخره با نوشابه و لیوان یکبار مصرف همین

حالا کجا شام باید بخوری روی مبل و چیزا هم روی میز مبل

دقت کنیدا میز ناهارخوری نه ها

این به نظرم بی احترامی کامله ،ولی همسر جان میگه بهونه نیار اگه نریم همین نیمچه ارتباط هم از بین میره مگه واسه شکم میری

ولی میگم واسه شکم نمیرم اصلا شام نده بهتره ولی این مدلی نکنه ،مگه رفتیم پیک نیک اخه

حالا بگین حق با منه یا همسر جان ،دو دل شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلیا دیدم داخل خونه هم سلف سرویس میکنن اینجوری که شما گفتی

از نظر من موردی نداره

چند جا رفتم اینجوری بوده

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

شما سخت میگیری... اگه عادتش هست و با همه همینطور برخورد میکنه دیگه نباید بهت بربخوره... اگه واسه همه سفره رنگین میندازه ولی واسه شما تفاوت میذاره اونوقت باشه ناراحت شی

امضا ندارم اثر انگشت زدم

من این سبکی رفتم مهمونی

همه دور میز جا نمیشدن

همه چیز روی میز چیده شد هر کسی هر چیزی خواست برداشت و نشست رو مبل

اتفاقا این سبکی خیلی دوست دارم من و به نظرم خوبه

نه تعارف الکی هست دیگه نه هیچی

راحت کنار کسی که میخوای میشینی و به غذا خوردن میرسی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه از لحاظ خانوادگی آدم های خوب و به درد بخوری هستن به نظرم ارتباط ادامه بدید ولی اگر آدم هایی هستن که شعور فرهنگ ندارن اذیت میشید مثلا زخم زبون میزنن نه دیگه ادامه ندید

یا هم شما مثل اونا رفتار کنید دعوت کردید صد تون نزارید

خب برخورد همینا میشه دیگه اخه

نه اینا نحوه پذیرایی هست

برخورد میشه نوعی که ازتون استقبال میکنه،حرف میزنه،ایا پیشتون میشه یا هی میره تو اشپزخونه یا اتاق و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلیا دیدم داخل خونه هم سلف سرویس میکنن اینجوری که شما گفتی از نظر من موردی نداره چند جا رفتم اینجور ...

ببین سلف فرق میکنه تا یه مرغ سوخاری بدون سالاد هیچی فقط نوشابه بزارند رو میز