2777
2789
عنوان

پس دادن دعوتی

75 بازدید | 5 پست

یه سال میشه که ازدواج کردم و اومدم سر خونه زندگی خودم. داییم یه بار واسه پاگشا دعوت کرد، یه بار واسه ماه رمضون دعوت کرد، یه بار شب یلدا خونش رفتیم. مادربزرگم هم از دوران عقد تا بعد عروسیمون شاید 3 یا 4 بار دعوتمون کرد. خونه مادرم هم چند بار خب رفتیم. همسرم خانوادش شهر دیگه هستن. گیر داده میگه افطاری دعوتشون کنیم. پارسال هم افطاری اومده بودن خونمون. چون یه سحری هم میمونن اذیت میشم. خونمون هم کوچیکه. دیگه دیدم شوهرم گیر داده دعوت کنیم، قبول کردم. بعد امروز مادربزرگم زنگ زده بود، بهش گفتم که میخوام خانواده شوهرم رو دعوت کنم، گفت شوهرت فهمش نمیرسه چند بار داییت و من و مامانت دعوتتون کردیم، بگه ما رو دعوت کنین؟

شوهرم همون اول ماه رمضون گفته بود خانواده ی خودم رو دعوت کنیم اما خب من گفتم یه کم بگذره حالا دعوت میکنم. اما کلا این حرف مادربزرگم برام سنگین بود یه کم. درسته باید دعوتی رو پس داد. اما اول ازدواجمونه. خونه پدر مادر رو که همه میرن. داییم هم به جز پاگشا 2 بار دیگه خونشون رفتیم.

حالا یه سوال. از من انتظار میره از همین اول دعوت کنم؟ کلا چجوریه؟

به نظر من باید دعوتشون کنین بی جا نبوده گلایه مادربزرگتون

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از همین اول ؟ یکساله خونه خودتی ! یکبار حداقل باید دعوت میکردی

میدونم. دعوت میکنم. ولی اینطوری که مادربزرگم یه جوری داره میگه با حالت طلبکاری که باید دعوت کنی ادم شوکه میشه.