2777
2789
عنوان

پس دادن دعوتی

137 بازدید | 6 پست

یه سال میشه که ازدواج کردم و اومدم سر خونه زندگی خودم. داییم یه بار واسه پاگشا دعوت کرد، یه بار واسه ماه رمضون دعوت کرد، یه بار شب یلدا خونش رفتیم. مادربزرگم هم از دوران عقد تا بعد عروسیمون شاید 3 یا 4 بار دعوتمون کرد. خونه مادرم هم چند بار خب رفتیم. همسرم خانوادش شهر دیگه هستن. گیر داده میگه افطاری دعوتشون کنیم. پارسال هم افطاری اومده بودن خونمون. چون یه سحری هم میمونن اذیت میشم. خونمون هم کوچیکه. دیگه دیدم شوهرم گیر داده دعوت کنیم، قبول کردم. بعد امروز مادربزرگم زنگ زده بود، بهش گفتم که میخوام خانواده شوهرم رو دعوت کنم، گفت شوهرت فهمش نمیرسه چند بار داییت و من و مامانت دعوتتون کردیم، بگه ما رو دعوت کنین؟

شوهرم همون اول ماه رمضون گفته بود خانواده ی خودم رو دعوت کنیم اما خب من گفتم یه کم بگذره حالا دعوت میکنم. اما کلا این حرف مادربزرگم برام سنگین بود یه کم. درسته باید دعوتی رو پس داد. اما اول ازدواجمونه. خونه پدر مادر رو که همه میرن. داییم هم به جز پاگشا 2 بار دیگه خونشون رفتیم.

حالا یه سوال. از من انتظار میره از همین اول دعوت کنم؟ کلا چجوریه؟

به نظر من باید دعوتشون کنین بی جا نبوده گلایه مادربزرگتون

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین اول ؟ یکساله خونه خودتی ! یکبار حداقل باید دعوت میکردی

میدونم. دعوت میکنم. ولی اینطوری که مادربزرگم یه جوری داره میگه با حالت طلبکاری که باید دعوت کنی ادم شوکه میشه.