2777
2789
عنوان

وکیل داریم اینجا

89 بازدید | 18 پست

توروخدا میشه سوالمو جواب بدین

اگه یکی تو کاغذ بنویسه فلان تاریخ فلان خونه رو دادم به همسرم و پول نقد دریافت کردم و امضا و اثر انگشت بزنه از نظر دادگاه مورد قبوله؟

بله عزیزم

ولی خب اگر تازه میخوای بگیری همچین دست نوشته ای، بری دفتر خونه ثبتش کنید بهتره ، یا مثلا دو سه تا شاهد هم داشته باشید بهتره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وکیل نیستم ولی بعید میدونم قبول کنن

باید بری محضر یا حداقل درحضور چندتا شاهد بنویسه امضا بده اونم اگه کسی خیلی پیگیری کنه میتونه ازت پس بگیره

بدون محضر، شاهد اگه نداشته باشی ارزشی نداره اصلا

قضیه پول نقد چی؟ اون مشکل ساز نمیشه؟

نه اتفاقا بهتر هم هست

چون اگه مجانی بهت بده بعدا میتونه پس بگیره

ولی یه چیزی در عوضش بگیره حتی شده یه شاخه نبات، بعدا نمیتونه پس بگیره ازت

الان نوشتی تموم شده یا تازه میخوای بنویسی؟ که راهنماییت کنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

آره با تایید کارشناس تشخیص اوکیه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نه اتفاقا بهتر هم هستچون اگه مجانی بهت بده بعدا میتونه پس بگیرهولی یه چیزی در عوضش بگیره حتی شده یه ...

ببین من شک دارم یکی امضام رو جعل کرده و همچنین متنی نوشته باشه چون امضام آسونه میترسم نتونم اثبات کنم که انجام ندادم

یه متن نوشتم که ملک رو به همسرم منتقل کردم با پول نقد که دست نوشته اون نامعتبر بشه اگه ادعایی کنه بگم من قبلاً دادم به همسرم

جعل امضا رو که میفرستن کارشناس راحت متوجه میشه این امضای شماست یا نه

نگران اون نباش

از رو مدل فشار دادن خودکار، از نحوه زاویه ها.، از کجا شروع میشه کجا تموم میشه

اونی که میگی امضاتو جعل کرده کاری نمیتونه بکنه با یه جعل امضای ساده