2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تراز رتبه ات رو میاره فرق نمیکنه

الان تو سایت های تخمین رتبه که زدم میگه من هر درسو 40درصد بزنم قبولم منطقه سه هستم واقعا با 40درصد قبول میشم؟

کوردم
اصلا رتبه نمیدن برا دعوت شدن تراز دوتا کنکور برا قبولی نهایی تراز معدل از همه چی مهم تره

الان تو سایت های تخمین رتبه که زدم میگه من هر درسو 40درصد بزنم قبولم منطقه سه هستم واقعا با 40درصد قبول میشم؟

کوردم
الان تو سایت های تخمین رتبه که زدم میگه من هر درسو 40درصد بزنم قبولم منطقه سه هستم واقعا با 40درصد ق ...

اگه انسانی هستی نه اگه تجربی هستی کنکور تجربی آره اما کنکور فرهنگیان نه من ۸۱ درصد تعلیمات زدم ۷۵ درصد هوش ولی قبول نشدم بخاطر تراز معدل

الان تو سایت های تخمین رتبه که زدم میگه من هر درسو 40درصد بزنم قبولم منطقه سه هستم واقعا با 40درصد ق ...

این سایت ها همه الکی هستن خصوصا راجب فرهنگیان بومی من با ۷۹۰۰ تجربی قبول نشدم یکی با ۶۰۰۰ قبول شد چون منطقه اش رقابت نبود ظرفیت بالا بود

این سایت ها همه الکی هستن خصوصا راجب فرهنگیان بومی من با ۷۹۰۰ تجربی قبول نشدم یکی با ۶۰۰۰ قبول شد چو ...

شهر ما با یه شهر دیگه رقابت میکنه و من دیدم که چند ساله شهر ما ظرفیت اون شهر رو هم پر میکنه به نظرتون رقابت خوبیه؟

کوردم
تو انسانی فرهنگیان جزو رشته های تاپه۴۰ درصد کمهترازت باید خوب باشهکنکورتو خوب بزنیو معدلتم خیلی خیلی ...

سهمیه پنج درصد دارم اگه هر درسو برسونم به 50درصد چی بازم قبول نمیشم؟

کوردم