2777
2789

من فردا بار دوم آزمون دارم. باراول به معنای واقعی گند زدم. فقط اینکه یه سوال قبل هر آزمون تمرین میکنی؟

نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فردا بار دوم آزمون دارم. باراول به معنای واقعی گند زدم. فقط اینکه یه سوال قبل هر آزمون تمرین میکن ...

این دو دفعه اره تمرین کردم ولی فقط یه بار اونم با مربیم

ولی این سری افسر گفت نمیخواد با مربی تمرین کن یعنی کلاس ننوشت برام

منم ببینم شوهرمو چجوری میتونم راضی کنم ماشینشو بده تمرین کنم باهاش

این دو دفعه اره تمرین کردم ولی فقط یه بار اونم با مربیم ولی این سری افسر گفت نمیخواد با مربی تمرین ک ...

من هفته پیش تمرین کردم این هفته نشد تمرین داشته باشم میترسم

نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

نترس انشالله قبول میشی فقط نذار استرس بهت فشار بیاره منو استرسه که کشته

من دفعه اول اینقدر استرس داشتم کمربند که نبستم بعد هرچی گاز میدادم ماشین حرکت نمیکرد😂آخرشم نفهمیدم مشکل از کجا بود تا حرکت کرد ولی تمرکز از دست دادم بعد اون کلا گند زدم پشت سر هم دیگه..

من دفعه اول اینقدر استرس داشتم کمربند که نبستم بعد هرچی گاز میدادم ماشین حرکت نمیکرد😂آخرشم نفهمیدم ...

لابد سربالایی بوده باید نیم کلاچ میکردی

اصلا هول نکن

چی میگم من؟ وقتی خودم همش هولمیشم🤣🤣🤣

ولی خداییش همه نکاتو رعایت میکنم تنها مشکلم دوبله دیگه

لابد سربالایی بوده باید نیم کلاچ میکردیاصلا هول نکن چی میگم من؟ وقتی خودم همش هولمیشم🤣🤣🤣ولی خدایی ...

خدایی خیلی استرس بدی داره من کنکور دادم مریض پشت در اتاق عمل داشتم منتظرش بودم هیچکدوم استرسش به بدی این نیست😂😂😂🤣