زیزی_گولوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 124 عنوان حقوق و عیدی 190 بازدید | 19 پست یادم اومد اسفند پارسال من توی مهدکودک کار میکردم انگاری ماه چهارم کاریم بود حقوقمم ۴ تومان بدون بیمهصاحبکارم بهم عیدی چه قدر داد؟۲۰۰ هزار تومن دیروز | 09:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 38092 پس میدادی به خودش خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
زیزی_گولوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 124 پس میدادی به خودش از اونجا اومدم بیرون ولی واقعا کم بود اصلا مونده بودم با و رویی ۲۰۰ تومن دادآخه دانشجو هم بودم کارم میکردم
زیزی_گولوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 124 صابکارت وظیفه ای برای عیدی نداشته راستش هر چی ولی ۲۰۰ تومن آخه ؟چطور برای همکارای دیگه که یکسال کار میکردن باهاش بهشون ۲ تومن عیدی داد
زیزی_گولوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 124 تایم کاریت چطور بود؟ شنبه تا چهارشنبه ۸ تا ۱۳:۳۰
کانسپت عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 644 هر چی ولی ۲۰۰ تومن آخه ؟چطور برای همکارای دیگه که یکسال کار میکردن باهاش بهشون ۲ تومن عیدی داد کلا عیدی و سنوات توی شرکت ها هم به همین صورته که باید طولانی باهاشون کار کرده باشین ولی اینکه فرق گذاشته فقط صورت خوشی نداره
زیزی_گولوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 124 اخ كارشماخصوصى نميدن عيدى كه كارهاى دولتى ميدن عيدى نه من حتی منشی مطب و سرپرست سالن مطالعه جاها مختلف دیدم که خصوصی بودن ولی عیدی دادناکثریت همین عیدی میدن
زیزی_گولوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 124 کلا عیدی و سنوات توی شرکت ها هم به همین صورته که باید طولانی باهاشون کار کرده باشین ولی اینکه فرق گذ ... حالا که گذشته ولی داشتم به ریلزی میدیدم عیدی ۱۴۰۴ چه طور محاسبه میشه یاد پارسال افتادم
بشیریی عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 1638 نه من حتی منشی مطب و سرپرست سالن مطالعه جاها مختلف دیدم که خصوصی بودن ولی عیدی دادناکثریت همین عیدی ... ميدن اما عيدى ده ميليونى كه نه شركتها ميدن اكثرا عيدى
بشیریی عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 1638 شنبه تا چهارشنبه ۸ تا ۱۳:۳۰ چقدركم ساعت كاريت نميخايى كارت كدوم شهرى
زیزی_گولوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 124 ميدن اما عيدى ده ميليونى كه نه شركتها ميدن اكثرا عيدى میدونی حالا که گذشته ولی واقعا پارسال اسفند ۲۰۰ هزار تومن عیدی کم بود درسته بیشترین دریافتی حقوق همکارام ۸ تومن بود و اصولاً مهدکودک ها کم حقوق میدن و منم ماه چهارم همکاریم بود ولی خب ۲۰۰ تومن؟
زیزی_گولوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 124 چقدركم ساعت كاريت نميخايى كارت كدوم شهرى حالا که اومدم بیرونسمت بجنورد