2777
2789
عنوان

تصمیم آخر

31 بازدید | 2 پست

سلام دوستان . من یه دختر۲۷ سالم. کلا مجرد هستم.۴ ساله با پسری هستم که ۱۷ سال بزرگتره از من و اونم کلا مجرده. خانواده من فقط مادرم و خواهرم امسال میدونن.اوایل به خاطر اختلاف سن خیلی مخالفت کردن اما من گفتم دوسش دارم .پسرخوبیه.همه چیمون چفت و جوره تنها معظل ما اینوسط اختلاف سنه.از خانواده اونا که همه میدونن.حتی مراسماشونم میاد دنبالم بعضیا رو منم میبره.الان ک نزدیک عید گفته دیگ سال جدید بریم سرخونه زندگی بسه دیگ .صدای همه درومده هم اونور هم اینور .حتی خانواده خودش که خیلی بروز و ریلکس هستن هم غر میزنن که تکلیف روشن کنید .خودشم گفته بیاییم جلو تا عید تموم شه بره. اما این وسط من ته دلم به خاطر اختلاف سن میترسم.وضع مالی ما خوبه برا اونا باز بهتره شغلشم شغل کامیون لودر بیل دارن از خودشون خانوادگی توشهر برا ساختمون و گود دوسشدارماااا اونم همینجور ولی میگم نکنه بعد هاا مشکل شه. اگر شمااا کسی هست که نظری راهنمایی یا مسئله مشابه داره بگه

ببین در هر صورت مشکل تو تمام زندگیها پیش میاد بعد از یه مدت باید خیلی کوتاه بیان تو زندگی هم زن هم مرد تا زندگیشون دوام بیاره

ربطی به اختلاف سنی نداره.پس اگه بقیه چیزاش خوبه اختلاف سنی مشکل خاصی نیست

من خودم از اونام که با هم سن و سال خودم،زیاد حرف مشترک ندارم،دوستای دختری هم که دارم معمولا،جای مادرم هستند.

الانم با کسی در حال ازدواجم که ۹ سال بزرگتره.و خیلی راضیم. چون حوصله بچه کم سن ها رو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.