2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارکه عزیزم ولی بعد ۴۸ ساعت باید دوباره ازمایش تکرار بشه و عدد بتا دو برابر شه, واسه منم دعا کن دوس ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم

ببخشید شما میگی بعد ۴۸ ساعت آزمایشگاه شهر ما جواب ازمایشم بعد یک هفته امد الان من چجوری دوباره برم وقتی یه هفته گذشته

چشم عزیزم حتما دعا میکنم ببخشید شما میگی بعد ۴۸ ساعت آزمایشگاه شهر ما جواب ازمایشم بعد یک هفته امد ا ...

چرا یه هفته من ازمایش بتا دادم بعد ۴۰ دقیقه جوابش گرفتم آزمایشت خوبه چند روز از موعد گذشته

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چرا یه هفته من ازمایش بتا دادم بعد ۴۰ دقیقه جوابش گرفتم آزمایشت خوبه چند روز از موعد گذشته

اره منطقه ما خیلی دیر جوابش میاد

من ۱۴ روز از تاخیر پریودیم گذشته بود رفتم ازمایش الان جواب بعد یه هفته امده عددش هم ۵۵۲

اره منطقه ما خیلی دیر جوابش میاد من ۱۴ روز از تاخیر پریودیم گذشته بود رفتم ازمایش الان جواب بعد یه ه ...

خوب میتونی بری سونو ساک و جنین تشکیل شده شاید قلبش هم تشکیل شده باشه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

[QUOTE=412845101]خوب میتونی بری سونو ساک و جنین تشکیل شده شاید قلبش هم تشکیل شده باشه[/QUOT

میگم اول مطمئن بشم جواب ازمایش چیه بعد برم دکتر و سونو ولی سونو رو باید برم اگه چیزی باشه که مشخص میشه

[QUOTE=412845101]خوب میتونی بری سونو ساک و جنین تشکیل شده شاید قلبش هم تشکیل شده باشه[/QUOTمیگم اول ...

عزیزم مثبت هس بتا ام که پایین نیس مطمئن نباشی