2821
2789
عنوان

به وقت حرم

195 بازدید | 24 پست

خیلی وقت بود نتونستم بیام با اینکه نزدیکم، دلتنگ حرم بودم امروز پسرمو گذاشتم مدرسه راهی حرم شدم چقدر خلوت و پر از حس و حال خوبی هست جاتون خالی دعاگو همه مردم هستم

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

عههههه پریروز دقیقا همینجا بودم

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

چقد خلوته دلم خواست الان پاشم بیام😍

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پاشو بیا صبحا کلا خلوته

اره منم صبح رفتم

آییییی خوش به حالت من خیلیییی دورم از امام رضا 🥹میشه برا قبولیم تو فرهنگیان ویژه دعا کنی 😍♥️

اگه قابل باشم حتما گلم

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

التماس دعا عزیزم برای ما هم دعا کن

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

عزیزم میشه لطفا اگه دوباره رفتی حرم برای منم دعا کنین🥲بدجور دلتنگ حرمماسمم طهورا

حتما عزیزم اگه لایق باشم

میشه رفتی حرم دعاکنی عزیزم به سلامت برگرده خونه خواهش میکنم....همیشه به شما زحمت دادم

عزیزم چشم. این چه حرفیه خوشحال میشم قابل باشم واسطه بشم

2824
2823
2791
2779
2792