2777
2789
عنوان

دیگه پیام نداد

91 بازدید | 13 پست

از دیروز عصر که بهش گفتم دیگه به من پیام نده چون بعضی حرفات از ذهنم بیرون نمیرن و دیگه تموم اونم پیام نداده. با اینکه قبلش بلاکش میکردم از جای دیگه پیام میداد اونم دلیل دادشتم که کردم. خلاصه خیلی پیگیر بود اما از دیشب دیگه هیچی نگفت خیلی حالم بده خیلی.نمیدونم چیکار کنم من اینجوری گفتم که بیاد یکم منت کشی و اینا😢 میخوام تا فردا صب انلاین نشم ببینم کنجکاو شه شاید. نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا اون از کجا بدونه تو میخواستی منت کشیتو کنه

بدبخت مگه علم غیب داره بننده خدا

اینکارا چیه خب

منم باشم پیام نمیدم حتی اگر عاشق طرف باشم

وقتی خودت میگی پیام نده خب اونم نمیده

هرکس غرور داره واسه خودش

من عاشق دوس پسرمم اما بگه پیام نده که میدونم میخواد نازشو بکشم ولی پیامش نمیدم آخرش خودش تسلیم میشه میده😂

که انلاین شم؟

خودتازش خواستی که پیام نده دیگه

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

اگه مقصره که ولش کن پیام نده اصلامنتظر باش اگر دوستت داشته باشه پیام میده نگران نباش

ینی با اینکه اینجوری گفتم دوسم داشته باشه پیام میده؟ تا فردا صب میخوام انلاین نشم شاید نگران شه