2777
2789
عنوان

عمل افزایش قد

110 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها یه اقایی میشناسم دوستمه قدش ۱۷۳ هست میخواد عمل کنه بشه ۱۸۰ نظرتون چیه هزینه عمل یه میلیاردو پونصد یه روش دیگم هست دو میلیارد.

من بهش میگم قدت خوبه ولی چون وقتی جوون بوده ینی ۱۷ سالش که بوده یه دختریو دوست داشته دختره به خاطر قدش ولش میکنه حالا که پولدار شده میخواد قدشم بلند بشه

شماها پسری که قدش با عمل زیاد شده رو قبول میکنین اگه عاشقتون بشه ؟

نظرتون چیه

میگه اعتماد ب نفسم خییلی میره بالا

از لحاظ مالی عالیه

خونه تو بهترین جای تهران داره همه چیش اوکیه حقوقش عالی ولی میگه خودم با قدم مشکل دارم

هزینش ب کنار

عوارضش چی

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه الان عوارضی نداره خیلی کمه اینقد ادم هست عمل کردن که و همه ام عالی مشکلی پیش نیومده براشون فقط ...

مطمئنی؟

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

مطمئنی؟

بله الان مثه قدیمتر نیست که خطری باشه هفتاد ساله این عمل انجام میشه

بخصوص با روشی که یه دکتر ایرانی اختصاصی داره که میشه بعد عمل بعد یه ماه راه رفت بدون مشکل

دیگه الان عوارضی نداره خیلی کمه اینقد ادم هست عمل کردن که و همه ام عالی مشکلی پیش نیومده براشون فقط ...

تو اینستا دیدم ی عالمه پیچ میبستن به پا استخون کش میومد به مدت چند ماه ،منظورتون اون روش ؟

تو اینستا دیدم ی عالمه پیچ میبستن به پا استخون کش میومد به مدت چند ماه ،منظورتون اون روش ؟

نه اون که جراحی نیست عمل جراحی پیچ میزارن تو استخونه ینی استخون رو میشکنن که پا استخون سازی کنه

بله الان مثه قدیمتر نیست که خطری باشه هفتاد ساله این عمل انجام میشه بخصوص با روشی که یه دکتر ایرانی ...

در مورد عمل پیکرتراشی هم همین حرفا رو میزنن ولی میبینی ک چقد عوارض داره و آمار مرگ و میرش بالاس

قطعا ک عوارض داره مگه میشه بدون هیچی

اون آقا هم بهتره ب اون چیزی ک خداداده قانع باشه الکی خودشو تو دردسر نندازه

عمرا موافق باشم سمت عملی که خیلی از سابقه اش نمیگذره و عوارض داره کسی برهیک چهارم همین پول رو بده رو ...

ببین طرف دارمدش از چنتا کار بالا میلیارده اعتماد ب نفس داره ولی خودش با قدش مشکل داره حسرت میخوره