2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن میترسم

خصوصیات شخصیتی گروه خونی O مثبت

آنها بیشتر واقع گرا بوده و به جزئیات اهمیت میدهند، افرادی مسئول، قاطع، منظم، مرتب، مبتکر و واقع بین، منطقی، دقیق و قانونمند هستند. شخصیت گروه خونی O مثبت اغلب قوی، نوآور، عصبانی با رفتاری مثبت و منفی، و همچنین بیش فعال و ویری توصیف میشود.

گروه خونی O دارند معمولاً علاقه زیادی به رهبری دارند، آنها دوست دارند ریاست کنند و این بخشی از خصوصیات آن ها محسوب می شود. سلطه گری حتی در شغل و زندگی این افراد نیز وجود دارد.

بسیار پر انرژی:

یکی دیگر از ویژگی گروه خونی O انرژی بیش از اندازه آن است. به طوری که سعی می کنند همه کارهای خود را با تحرک زیاد انجام دهند. آنها علاقه زیادی به ورزش دارند و معمولاً از تنبلی فراری هستند. میزان انرژی این گروه به نسبت سایر گروه ها بیشتر است. افراد با گروه خونی O معمولاً سعی می کنند زندگی خود را با شور و هیجان زیادی پشت سر بگذارند.

روحیه دمدمی مزاج:

دمدمی مزاج بودن از دیگر خصوصیات گروه خونی O محسوب میشود. گاه بسیار شاد و خوش اخلاق هستند و گاه ناراحت و عصبی. در واقع دمدمی مزاج بودن بخش مهمی از روحیه آنها محسوب میشود به طوری که سعی میکنند آن را به اطرافیان نیز انتقال دهند.

پرخاشگری:

منظور ما از پرخاشگری جدیت در کار است. اگر به محیط کاری که افراد با گروه خونی O در آن فعالیت میکنند، دقت نمایید، کار به بهترین نحو صورت میگیرد و جدیت در بخشهای مختلف کار دیده میشود. در واقع پرخاشگری بخشی از شخصیت افراد با گروه خونی O محسوب می شود.

واقع گرایی:

یکی از مهمترین خصوصیات گروه خونی O واقع گرایی است. آنها نسبت به همه مسائل نگاه منطقی دارند احساسات در بین این افراد به ندرت دیده میشود نظم و ترتیب در کار بسیار مهم است آنها سعی میکنند زندگی را جدیتر از سایر افراد در نظر بگیرند.