2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

bچیع

بی دارم ، بیدارم ، bدارم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

میخوام سحری بخورم بگیرم بخوابم

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

دنبال یکیم بپرسم ژل لب زدن درد داره اگر انپکل بی حسیم بزنن؟😂

منم نزدم ولی فکر نکنم دردش زیاد باسه بهت اول بی حسی میزنن بعد که تزریق شد یه سری مراقبت داره

_آخرین نگاه تو آغاز غم ما بود عزیزآسمونیم🫂🖤

قبول باشه منم ایشالا از پنجشنبه ،جمعه بگیرم

قبول باشه عزیزم،انشاالله

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

درار کشیدم همسر بالشتش و بدجور گذاشته زیر سرش خر خر میکنه نمیزاره بخوابم منم تو گوشی

وای واقعا عصاب آدم خورد میشه از صدا

_آخرین نگاه تو آغاز غم ما بود عزیزآسمونیم🫂🖤