بچه ها من تقریبا یک ماهه با یکی دارم صحبت میکنم اولاش چت و پیام اینا تقریبا میداد اولویتش بودم خیلی پیگیر بود و هر روز خبر میداد چیکار میکنه یا کجا میره یا اگ جواب نداد علتش چیه ولی کلا کم حرف بود پشت تلفن یکی دوبار اول زیاد حرف میزد چون موضوعی بود ک راجبش بخواد حرف بزنه الان دو سه روزه اون زنگ نزده منم زنگ نزده بودم غیر دوبار در حد سلام احوال پرسی بعد اون میگف چرا تو زنگ نمیزنی منم گفتم خب ما که هنوز تو رابطه نیستیم هر روز بخوایم صحبت کنیم اونم گفت باشه حق با توعه حس میکنم ناراحت شد فکر کرد من خوشم نمیاد بعدش هم دو سه بار اخیر پشت تلفن اصلا حرف نیست بزنیم بعد سلام چطوری وچخبر یکم موضوع کوتاه دیگ انگار نه من میدونم چی بگم نه اون برا همین همشم اون میگه خب من دیگه برم قطع کنم و فلان
یبارم ازش پرسیدم چرا زیاد مشتاق نیستی سوال نمیپرسی کنجکاوی نمیکنی گفت اخه این مسائل رو پشت تلفن یادم نمیمونه باید رو در رو صحبت کنیم که تو مغزم بمونه
تو چت و پیام هم هیچ چیز زیادی نمیگه اصلا پیگیر نیست خیلی نمیدونم فکر میکنم براش خیلی مهم نیستم
از طرفی اوایل خیلی مشتاق تر بود شاید بخاطر مشغله کاری هم باشه ولی باز دلیل نمیشه توجه نکنه پشت تلفن اتفاقا خیلی چیزا هست راجبش حرف بزنه و بپرسه بنظرم با هم تفاهم نداریم