2777
2789
منتظر خواستگار نموندیگه خیلی کم سنتی ازدواج میکننبا کسی ک هدفش جدیه دوست و آشنا شو ازدواج کن

اتفاقا مشکل من همینه

هرکس تا حالا به من پیشنهاد داد

من دو روز که باهاش حرف زدم

فهمیدم که ای بابا

این آقا اصلا قصدش عشق و ازدواج نیست

صرفا می خواد چند روز ل ا س بزنه و تمام ..

آره چون بچه های کلاسمون که ازدواج کردن اصولاً دخترایی هستن که پدرشون خیلی وضع مالی خوبی نداره و توقع ...

:) ایشالا بهترین کیس سر راهت میاد قرار میگیره

ادم ی مورد براش بیاد اما خوب باشه بهتر از هزار تا خواستگار داغونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مشکل من همینه هرکس تا حالا به من پیشنهاد داد من دو روز که باهاش حرف زدم فهمیدم که ای بابا این ...

کجاها بهت پیشنهاد دادن؟

تو توی هر راهی قرار بگیری ادم تو همون مسیر پیدا میکنی حالا باید ببینی چقد تو اجتماع هستی ..

خودت یکیو پیدا کن خواستگار سنتی بدرد نمیخوره داغونن

نه اتفاقا اینایی که سنتی ازدواج می کنند وضعیت مالی و شرایط شوهرشون بهتر از اینایی هست که دوست بودن 😂

از کجا پیدا کنم آخه

من دانشجوعم اما مامایی 😂

هر کی هم تا حالا بهم پیشنهاد داده بیشتر دنبال عکس و این حرفا بود تا عشق و ازدواج

کجاها بهت پیشنهاد دادن؟تو توی هر راهی قرار بگیری ادم تو همون مسیر پیدا میکنی حالا باید ببینی چقد تو ...

والا من هم سره کار می رم هم دانشگاه

اما شغلم سالن زیبایی کار می کنم

رشتمم مامایی

بیشتر تو مجازی پیشنهاد دادن

از پسرای دانشگاه اونایی که پرستاری می خون یک نفر پیام داد

اونم همین جور بود 😐

من واقعا خسته شدم از بس با رفیقام رفتم بیرون 😂

دلم می خواد با پارتنرم برم 😂

البته همین که خواستگاری سنتی از مد افتاده دلیل محکمی هست

والا من خودم ترجیح میدم اول عاقلانه انتخاب کنم و بعد عاشقانه ادامه بدم تو رابطه های عاشقانه اصولاً چشمت به خاطر احساست رو بدی های طرف بسته میشه

با این من مشکلی با دوستی ندارم

و هر کی تا حالا بهم پیشنهاد دوستی داده قصدش جدی نبوده بیشتر دنبال عکس این چیزا بود