2777
2789
عنوان

سحر چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارررره خیلی

همیشه یکی از شبهای سحر رو کباب میخوریم تاخالا دقت نکردم تشنه شدم یا نه

امیدوارم نشم

کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

کوکو سبزی

تشنت میکنه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ساعت چند سحری میخورید؟

تاخالا دقت نکردم 😂😐

ولی مامانم امشب میگفت ساعت بزار ۴

کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

همیشه یکی از شبهای سحر رو کباب میخوریم تاخالا دقت نکردم تشنه شدم یا نه امیدوارم نشم

انشالله نشی حالا دقت کن اینبار

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

آها مرسی که گفتی عزیزم🌹من خودم همیشه ۳و نیم اینا بیدار میشدم حس میکردم خیلی زوده

خب عزیزم میگم بستگی داره اذان کی باشه ی ساعت مونده ب اذان برا چای بخوری سحری کافیه

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

تشنت میکنه

من فعلا روزه نمیگیرم🤭 برای همسرم پختم

ولی هفته پیش روزه قضا گرفتم سحری همین کوکو سبزی خوردم تشنه نشدم

حالا خدا کنه همسرم تشنه نشه😆

حالم خوب نبود راحترین غذا همین به ذهنم رسید