2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

125 بازدید | 24 پست

خانوما لطفا کمک کنید

من چند ماه از عروسیم میگذره ۲سال از عقدم

دیشب چت جی پی تی شوهرم چک کردم گفته بود حالم بده ۳سال هست ترک کردم و جلسات na میرم ولی ادامه نداد چت رو

بعد عقدم متوجه شدم برادراش معتاد شیشه هستن ولی خودش نه

الان خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم سنم 31ساله دوس داشتم سال بعد بچه دارشم ولی الان همش نگرانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای نه توروخدا بچه نیاراعتیاد به خصوص به شیشه خیلی سختهاول ازش مطمئن شوبا برادراش هم قطع ارتباط کن

الان پاک هست

ولی میگن کسایی که تو ترک هستن ممکنه دوباره شروع کنن

سن بارداریم میره بالا خیلی میترسم

تا میتونی وصل کن به NA

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

اگه باهاش صحبت کنم انکار میکنه چون درمورد داداشاش گفتم انکار کرد

ببین بعد سه سال درد اینا نداره وسوسه داره ولی بهتره بره جلسه چیزی بهتره ی جوری راضیش کن حیفه سه سال داره پاک زندگی میکنه

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،