2777
2789
عنوان

مرد مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانشونو ک خیییلی دوس دارن ولی اره ب زنشونم خیلی چسبیدن غیرتی هم هستن و بدون زنشون نمیخوابن خیلی هم ...

مثلا اکه زنشون شب دیر بیاد چکار میکنند

یا زنشون چند وقت تو اتاق بوده و مثلا کاری داشته یا درس یا گوشی هرکاری

مثلا اکه زنشون شب دیر بیاد چکار میکنند یا زنشون چند وقت تو اتاق بوده و مثلا کاری داشته یا درس یا گوش ...

والا من مشهدی کاری ب بقیه ندارم خانواده خودم و شوهرم کلا فک فامیلم میگم اولااااا ک ب هیچ عنوان زن تنها نمیره بیرون خودشون میبرن میارن یکدرصدددد هم برن فقط تو روز شب عمرا برن بیرون...اگ شب بره بیرون و دیر بیاد طلاق رو شاخشه چون اصلا اجازه ندارن شب برن بیرون ...بعد اصولا زن جلو چشمشونه اینجوری نیس ساعت ها برن تو اتاق گوشی خلوت

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

والا من مشهدی کاری ب بقیه ندارم خانواده خودم و شوهرم کلا فک فامیلم میگم اولااااا ک ب هیچ عنوان زن تن ...

مثلا اگه قهر کنه زن اونوقت شوهر مقصر لایه چکار میکنه برا زنش

بعد ببخشید یه سوالی راست میگند خیلی مشهدی ها مرداشون سرکار هم باشند به خانوماشون زنک میزنند حالشو بپریند

مثلا اگه قهر کنه زن اونوقت شوهر مقصر لایه چکار میکنه برا زنش بعد ببخشید یه سوالی راست میگند خیلی مشه ...

دقیقا شوهر من هر روز اگ دوبار زنگ نزنه یبار زنگ میزنه امامن این اخلاقشو دوس دارم یا چون خودم مشهدی ام یا برام طبیعیه یا چون میگ خرید چیزی نیاز داری برات بخرم

ما قهر نکردیم بیینم چیکا میکنه راستش

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

دقیقا شوهر من هر روز اگ دوبار زنگ نزنه یبار زنگ میزنه امامن این اخلاقشو دوس دارم یا چون خودم مشهدی ا ...

آره خوبه پیگیری داره مرد خوبه اینجوری باشه

ی سوالی عاشق زنشونن هستند ؟مثلا براش چکار میکنند

تو جمع چی حواستون ب خانمشون هست؟

آره خوبه پیگیری داره مرد خوبه اینجوری باشهی سوالی عاشق زنشونن هستند ؟مثلا براش چکار میکنندتو جمع چی ...

شوهر من ک عاشقمه آدما متفاوتن نمیدونم والا ...شوهر من همیشه برام کادوهای خوب میخره منظورم مناسبتاس تو جمع هم همییییییشششه باید کنار خودم بشینه اگ نباشم صدام میزنه میگه بیا اینجا برات جا گرفتم غذا هنو بعد ده سال مشترک میخوریم تو. ی ظرف...بعد بدون من هییییچ جا نمیره حتی تا سرکوچه و رفبق بازی نمیکنه پارک تفریح هرجا فقط با خودم میره....