2777
2789

محمدکیان چرا

خب کیان بزار یا محمد

بعدم اسم ها که اختصاصی کسی تیست بگیم فقط برای فلان شخصه عمومیه شاید توی یه فامیل همه پسرا ی اسم بشن

مهم اینه اسم زیبا و خوش اوا و با معني باشه بچه بزرگ هم شد خجالت نکشه از اسمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا محمد کیان قشنگ نیستهمون کیان خالی بذارطولانیه بعد اصلا خوش آوا هم نیست، دو تیکه هم هستبچه اذیت ...

فقط تو شناسنامه میخواییم پسوند محمد بزاریم

وگرنه همون کیان صداش میکنیم

هر دوش عربن ریشه عرب دارن

کیان ریشه فارسی داره..سلاطین..پادشاهان

دومین سلسله پادشاهی از دوره تاریخ افسانه ای ایران

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نذار....به احترام به همه محمد کیان ها ومامانشون و باباشوون و سایر بستگانواقعا هر کدوم یه تنهایی قشنگ ...

فقط تو شناسنامه خواستیم پسوند محمد بزاریم وگرنه همون کیان صداش میکنیم

فقط تو شناسنامه میخواییم پسوند محمد بزاریموگرنه همون کیان صداش میکنیم

ولی همه به اون اسم میشناسنش

توی مدرسه، تمام مدارکش و..

عوض کردن همچین اسماییم سخته

اگه نمیخواین صداش کنین پس دلیلش چیه

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

محمدکیان چراخب کیان بزار یا محمدبعدم اسم ها که اختصاصی کسی تیست بگیم فقط برای فلان شخصه عمومیه شاید ...

دقیقاا

اسم داداشم محمده نمیشه

منممیگم ی اسمی خوبه ک دو روز دیگه رفت مدرسه نگه چرا اسم من اینطوره

دقیقاا اسم داداشم محمده نمیشهمنممیگم ی اسمی خوبه ک دو روز دیگه رفت مدرسه نگه چرا اسم من اینطوره

من دیروز شنیدم دوستم اسم پسرش رو گذاشته احمد اصلا هنگ کردم واقعا الان میذارن؟؟بعد خیلی امروزی ان..اسم خود دوستم زینب بود عوض کرد گذاشت باران...اسم دختر بزرگش دلوان و یچه دومش که پسره گذاشت آیهان سومی پسر شد گذاشت احمد اصلا موندم واقعا🥴

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من دیروز شنیدم دوستم اسم پسرش رو گذاشته احمد اصلا هنگ کردم واقعا الان میذارن؟؟بعد خیلی امروزی ان..اس ...

شاید مثلا نذر کرده یا کسی امده تو خوابش و....

قاعدتا باید میزاشت ویهان😂

شاید مثلا نذر کرده یا کسی امده تو خوابش و....قاعدتا باید میزاشت ویهان😂

اره منم به این فکر کردم😅