2777
2789
عنوان

عشق یا پول

84 بازدید | 12 پست

یه پسره هست که بهم ابراز علاقه کرده و...

من هنوز چیزی بهسم نگفتم اصلا پول نداره فقط خودشه و خودش

خانوادش خیلی دنبال حرف و داستانن و بشدت مذهبی

خودشم نماز میخونه و روزه هم میگیره ولی حرف مامانشو گوش میکنه و.... منم بهش یکمی علاقه مندم

از اون طرف هم یه دو سه تا خواستگار دارم پول و اینا دارن نسبتا ولی من واسم وفاداری و اخلاق و تعهد خیلی مهمه

میترسم قبول کنم که یوقت خواستگارام دلشون هنوز پیش عشق قبلیشونه

چیکار کنمممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرف مامانشو چجوری گوش میکنه؟

چون نکته کلیدی و سرنوشت سازی گفتی و لازمه بیشتر بره زیر ذره بین

حرف مردم بینم ک هستن، اینم یه ضعفه ب نظرم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

حرف مامانشو چجوری گوش میکنه؟ چون نکته کلیدی و سرنوشت سازی گفتی و لازمه بیشتر بره زیر ذره بینحرف مردم ...

مثلا الان من چادر نمیپوشم و حجابم در حد مانتو و یه شال که یکمی از موهام بیرونه

ولی اونا خیلی خیلی مذهبی و مامانش مثلا اگه فردا بگه چرا تو چادر نمیپوشی اونم طرف مامانشو میگیره و.....

کلا خانوادتن اینجورین

کسی که بیاد خواستگاری دیگه مرض نداره چشمش دنبال کسی باشه که

شوهر دوستم یه دختره رو میخواسته باباش راضی نشده اینم اومده زن گرفته ولی هنوز دلش با اون دختره ست میگه حتی هنوز پروفایل اونو چک میکنه🥲

مثلا الان من چادر نمیپوشم و حجابم در حد مانتو و یه شال که یکمی از موهام بیرونه ولی اونا خیلی خیلی مذ ...

بنظرم بیخیالش شو

اعتقادات خیلی مهمه قبول کن اینو، اعتقادات مذهبی خیلی مهمه، من میگم تازه زن اگر یه سر گردن مذهبی تر از مرد باشه بهتره

جدای اینا طرف طبق توضیحاتت میخوره بچه ننه باشه یعنی ادم بچه ننه نابودت میکنه، حرف مردم بین هم هستن(آدمای اینجوری نمیتونن تصمیمات مهم و اساسی بگیرن برای خودشون)

امروز با دلت میری جلو میشی عروسشون ولی پشیمون میشی، نه به عشق میرسی نه پول، سیخ و کباب با هم میسوزه

اینایی ک گفتم طبق توضیحاتیه ک دادی، بازم خودت کلاهت قاضی کن ببین چجوریاس، از تجربیات دیگران استفاده کن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

منم اخلاق،تعهد و وفاداری خیلیی برام مهمه اما اگه طرف بچه ننه باشه اصلا قبول نمیکنم

باید منطقی تصمیم بگیری

الان همه چی با پول می چرخه بنظرت با این که هیچی نداره ازدواج کنی چطور می خوای زندگی کنید دو روز دیگه بچه هم میارید اونو می خوای چیکار کنی؟!