2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ن زشته خوشم نمیاد ازش اه

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
اگه نمیگین حسودم از نظر من خیلی خوشگل نیست😓

كجا بودي ننه؟سلام 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

ولی خداییش ی دختر خیلییی معمولی و اینجور آرایش کنی صورتشو کانتور کنی لنز مژه 

خیلی خوشگل میشه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
كجا بودي ننه؟سلام 

شقااااایققققق😍😍😍😍😍

سلام عشقم چطوری؟😍😍😍چه دلم واست تنگ شده بود❤❤❤

نبودم یه مدت عزیزدلممم دوباره برگشتم😜

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊
شقااااایققققق😍😍😍😍😍 سلام عشقم چطوری؟😍😍😍چه دلم واست تنگ شده بود❤❤❤ نبودم یه مدت عزیزدلممم دو ...

خوبم مرسي عزيزم 

تو تاپيكا دنبالت بودم ولي نيافتمت😁

منم همينطور عزيزم ❤️❤️❤️دل ب دل لوله كشي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خوبم مرسي عزيزم  تو تاپيكا دنبالت بودم ولي نيافتمت😁 منم همينطور عزيزم ❤️❤️❤️دل ب دل لوله كشي

عزیزدلممم عشق مهربووون😍😍😍💚💚💚💚

فدای دلت شم دخمل شیطون و شوخ طبع خودمم😍😍😍😁😁💟💟💟

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊