2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ساهره خوبه جالبه

شبیه جهان های موازی

فک کن با یه گوشی به یه نفر ک از آینده اس در ارتباط باشی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

عه پس قشنگه می بینمش حتما

آره خوبه

میدونی من به این نتیجه رسیدم

دیگه خودمون حال و حوصله ی قدیمو نداریم

اینکه یه فیلم جدید شروع کنیم،یا روند داستانو پیگیری کنیم

من خودم از تلوبیون دیدمش،اونم با دور تند

ولی واقعا به نسبت بقیه فیلما خوب بود و ارزش دیدن داره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

وای توم مث منی فیلمارو همه دور تند نگا میکنم

آره

هممون همین شکلی شدیم

حال و حوصله نداریم

من ک فیلم جدید کلا نمیدیدم

همش تی ویمون روی شبکه آی فیلم قفله

فیلمای قدیم ک حس و حال قدیمو بدن و روند داستانشو بدونم

آرههممون همین شکلی شدیمحال و حوصله نداریممن ک فیلم جدید کلا نمیدیدمهمش تی ویمون روی شبکه آی فیلم قفل ...

ن من جدید هم دنبال میکنم کلا ت گوشی می بینم اما ازبس ب گوشیم نگا میکنم چشام سونداره ضعیف شده گفتم لاقل ی نیم ساعت یساعتی از گوشی دور شم