2777
2789
عنوان

قرص فلوکستین

72 بازدید | 15 پست

بچها من تازگیا سر مشکلاتی که با دوس پسرم داشتم مغزم نمیکشید تو یه تاپیکی دیدم ک میگفتن قرص فلوکستین رو بخورید بعد دو هفته اثر میزاره بیخیالت میکته حالت بهتر میشه خیلی تحقیق کردم گرفتم خوردم الان تقریبا یه هفتش ولی حس میکنم حالمو بدتر کرده نمیدونم از قرصه یا نه ولی انقد حالم بده سر هرچیز واس خودم گریه میکنم یا از پیش دوس پسرم خوشحال میام خونه دوباره حالم بد میشه گریه میکنم نمیدونم چمه واقعا

کسی میدونه از قرصه یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نقل و نباته ک سرخود میخوری؟

اینطور بود ک همه نفری یکی میخوردن یکیم شیاف میکردن ک بیخیال شن😐

این داروها بسته ب شرایط هر فرد تجویز میشه هزارتا شاخه دارن

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رو چ حسابی همچی قرصی رو سر خود مصرف کردی !!!؟

این قرص برای افسردگی و درمان وسواسه این قرص منو داغون کرد با اینکه زیر نظر دکتر مصرف کردم

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

رو چ حسابی همچی قرصی رو سر خود مصرف کردی !!!؟این قرص برای افسردگی و درمان وسواسه این قرص منو داغون ک ...

نمیدونم واقعا خیلی حالم بد بود خیلیم تحقیق کردم گفتن ک عوارض نداره بیخیال میکنه

مگه نقل و نباته ک سرخود میخوری؟اینطور بود ک همه نفری یکی میخوردن یکیم شیاف میکردن ک بیخیال شن😐این د ...

واقعا حال روحیم بد بود خیلی تحقیق کردم گفتن عوارض نداره نمیدونم الان واقعا از قرصه یا نه حالم بدتر از قبل شده😓

واقعا حال روحیم بد بود خیلی تحقیق کردم گفتن عوارض نداره نمیدونم الان واقعا از قرصه یا نه حالم بدتر ا ...

ببین اینارو از دوز کم شروع میکنن معمولا

مثلا من خودم ی دوره قرص دیگه ای مصرف میکردم دکتر برام از دوز یک چهارم قرص شروع کرده بود .ینی ی قرص رو تو چهار شب میخوردم .ولی تو همینجوری الکی بدون تجویز داری میخوری

برا خیلیا عارضه ایجاد میکنه ب بعضیا نمیفته و اضطراب میده

خب برو پیش روانپزشک درست و اصولی برات دارو شروع کنه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40