2777
2789

تو عمرم چونه مونه نزدما

اولش گفتم پولشو میدم

گفت تا سه شنبه فرصت هست

منم پولم کامل نبود گفتم مشتی حیف شد نمیتانم

گفت عیب یوخدی،گفت دو پرداخته کن جیگرم

گفتم باش ابژی گلم

بنظرتان سفارش بدم؟

حق الانصافی لباسش خوشگله مخ ادمو میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افغانستانی هستی؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

وای چرا لهجم اصفهانی شده

توخودتم نمیدونی کجایی حرف زدی الکی ابرو لحجه اصفهانیارو نبر

بلانسبت لحجه اصفهانیای گل و عزیز

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

توخودتم نمیدونی کجایی حرف زدی الکی ابرو لحجه اصفهانیارو نبر بلانسبت لحجه اصفهانیای گل و عزیز

برو بابا

من اصفهان شهر مورد علاقمه

تو که منتظر نشستی ببینی چی میگم جای این که جواب سوالمو بدی

برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

برو بابا من اصفهان شهر مورد علاقمهتو که منتظر نشستی ببینی چی میگم جای این که جواب سوالمو بدیبرو خدا ...

چرا فک کردی انقدر مهمی ک اومدم ببینی چی فرمایش کردی؟😂

اومدم جوابتو بدم ولی دیدم یه چیزایی بلغور کردی ک خودتم نفهمیدی چی نوشتی تازه بلانسبت میچسبونی به یه شهر

اول برو تمرین املا بعد بیا تاپیک بزن تا جوابتو بدن

حالا شما بفرما دنبال روزیت

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز