2777
2789
عنوان

غذای نذری

66 بازدید | 7 پست

امشب خونه یکی ازاقوام نزدیک افطاری میدادن بعد قورمه سبزی بود خیلی غذا اضاف اومد همه براخودشون برداشتن منو یع بنده خدایی چندتا غذا گرفتیم مشترک گذاشتیم تویه نایلون که بعدا هرکی ازخودشو برداره ولی اون موقع خداحافظی درکمال خونسردی رفت وهمه غذاها رو برداشت برد براخودش نفری سه تا غذا سهممون میشد که من برا سحری خودم و ناهار بچه هام میخاستم حالا احساس میکنم چقد سرم کلاه رفته😂😂😅دست ازپا دراز تر اومدم خونمون😂😂😂خیلی حس بدیه😅

نذری همش قسمته

هرچن کارش خیلی زشت بوده

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

خب یاد آوری میکردی بهش

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا روم نشد. قرارمون این نبود

زیاد تو فکرش نرو ،

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منم هیچ وقت نذری قبول نمیکنم حتی اگ یکی بده

چن روز پیش پک حلوا نذری میدادن من هوس حلوا کرده بودم

منم خجالتی ام رفتم جلو که بهم بدن انگار منو ندیدن به همه پخش کردن رفتن !