2777
2789

من چهار سالی میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالته و شماره چشمت چنده؟

درد که نداره اما اذیت داره تا چند روز باید مراقبت کنی زمان عمل هم چند دقیقه است

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
درد داشته؟برنگشته شماره چشمت؟

24ساعت دردش اذیت کننده بود تقریبا تایک هفته هم ک پانسمان داشت سوزش کم و گزگز

من همون اول دکترم گفت بخاطر استیگمات زیاد چشات 25صدم تا نیم نمره اش ممکنه برنگرده

الانم جفت چشام 25صدم ضعیفه

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤

۲۲ سالمه۳و نیم و ۳ و ۷۵

سنت خوبه برای عمل حتما عمل کن از عینک راحت بشی ،ولی من بعد عمل خشکی چشم گرفتم ،مدام قطره اشک مصنوعی باید همراهم باشه البته همه مثل من نیسنن