2777
2789
عنوان

خاستگار

74 بازدید | 14 پست

خاستگار دارم قیافه:بینی کمی بزرگ چشم بین درشت و ریز ابرو ها پرپشت البته زیا نه قدش۱۷۸ تحصیلات دیپلم شغل:الان سربازه و تو طلا فروشی کار میکنه و یاد میگیره بعد سربازی طلا فروشی باز میکنه و اهل بخش یا روستای نزدیک شهرستانمونن ۷.۸دقیقه راهه یدونه ماشین معمولی داره و میگه چونکه همه سرمایمو تو مغازه میزارم تا ۳.۴سالی نمیتونم تو شهرستان خونه بخرم باید این مدت تو طبقه دوم ساختمان پدرش زندگی کنیم خودش اخلاقش خوبه با ایمانه خانوادشم همینطور چی بگم .شما بودید چی میگفتید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه میگید سما بودید چی میگفتین مثلا من چون تحصیلات دارم ملاکم تحصیلات هم بود یا چون خودم شاغل ارگان دولتی هستم شعل دولتی را ترجیح میدادم.ولی اگر ملاکهاش مورد پسندتون هست مورد خوبیه به هصوص که خودش و خانوادش سالم هستن

همه چیش خوبه به مرور بهتر میشه به جز اون قسمتی که با خانوادش تو یه ساختمون باشی

خودش میگه خودم دوس دارم برم شهرستان ولی نمیخام اجاره باشم مانع پیشرفت میشه تا زمانی که خونه بخره اونجاییم