2777
2789
عنوان

اطلس یا اسنل

151 بازدید | 10 پست

سلام فعلا میخوام یکیشو بخرم

کدوم واجبتره؟ خودم فکر میکنم اطلس

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من با اطلس و جزوه ی خود استادم جلو میرفتم تو اناتومی بالاترین نمره رو کسب میکردم

ترم چندی؟

استادم خیلی سختگیره حتما باید کنار جزوه اسنل بخونم اطلس هم که واجبه...از رو پی دی اف هم چشم درد میگیرم نمیدونم چه کنم

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

بعدم اینقدر خودتو از ترم یک وابسته ی رفرنس نکناصلا کاربردی نداره

ترم دو ام

ترم بالاییم که الان ترم ۳ و ۴ ان گفتن اسنل نخونیم میفتین چون ریز سوال میده خصوصا از clinical

ترم چندی؟ استادم خیلی سختگیره حتما باید کنار جزوه اسنل بخونم اطلس هم که واجبه...از رو پی دی اف هم چش ...

مطمئنم از استاد ما سخت گیر تر نیس یه ترم شصت نفر رو انداخت و حتی حرف رئیس دانشگاه رو به پشمم نمیگرف

۸

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

ترم دو ام ترم بالاییم که الان ترم ۳ و ۴ ان گفتن اسنل نخونیم میفتین چون ریز سوال میده خصوصا از clinic ...

خب بخونید دیگه، هر جی ترم بالاییا میگن همونو انجام بدین

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

مطمئنم از استاد ما سخت گیر تر نیس یه ترم شصت نفر رو انداخت و حتی حرف رئیس دانشگاه رو به پشمم نمیگرف۸

حالا اطلس فیزیکی بگیرم یا اسنلو؟

خب بخونید دیگه، هر جی ترم بالاییا میگن همونو انجام بدین

باید بخونیم ولی مشکلم اینه نمیدونم نسخه فیزیکی کدوم واحبتره

اگه از اسنل میاره اسنل رو و حتما عکس بخش های مختلف رو تو نت بزن و ببین

مرسی