roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 3024 عنوان اطلس یا اسنل 151 بازدید | 10 پست سلام فعلا میخوام یکیشو بخرم کدوم واجبتره؟ خودم فکر میکنم اطلس دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید 1404/12/05 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 6651 من با اطلس و جزوه ی خود استادم جلو میرفتم تو اناتومی بالاترین نمره رو کسب میکردم Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 6651 بعدم اینقدر خودتو از ترم یک وابسته ی رفرنس نکناصلا کاربردی نداره Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 3024 من با اطلس و جزوه ی خود استادم جلو میرفتم تو اناتومی بالاترین نمره رو کسب میکردم ترم چندی؟ استادم خیلی سختگیره حتما باید کنار جزوه اسنل بخونم اطلس هم که واجبه...از رو پی دی اف هم چشم درد میگیرم نمیدونم چه کنم دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 3024 بعدم اینقدر خودتو از ترم یک وابسته ی رفرنس نکناصلا کاربردی نداره ترم دو ام ترم بالاییم که الان ترم ۳ و ۴ ان گفتن اسنل نخونیم میفتین چون ریز سوال میده خصوصا از clinical دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 6651 ترم چندی؟ استادم خیلی سختگیره حتما باید کنار جزوه اسنل بخونم اطلس هم که واجبه...از رو پی دی اف هم چش ... مطمئنم از استاد ما سخت گیر تر نیس یه ترم شصت نفر رو انداخت و حتی حرف رئیس دانشگاه رو به پشمم نمیگرف۸ Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 6651 ترم دو ام ترم بالاییم که الان ترم ۳ و ۴ ان گفتن اسنل نخونیم میفتین چون ریز سوال میده خصوصا از clinic ... خب بخونید دیگه، هر جی ترم بالاییا میگن همونو انجام بدین Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 3024 مطمئنم از استاد ما سخت گیر تر نیس یه ترم شصت نفر رو انداخت و حتی حرف رئیس دانشگاه رو به پشمم نمیگرف۸ حالا اطلس فیزیکی بگیرم یا اسنلو؟ دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 3024 خب بخونید دیگه، هر جی ترم بالاییا میگن همونو انجام بدین باید بخونیم ولی مشکلم اینه نمیدونم نسخه فیزیکی کدوم واحبتره دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 6651 حالا اطلس فیزیکی بگیرم یا اسنلو؟ اگه از اسنل میاره اسنل رو و حتما عکس بخش های مختلف رو تو نت بزن و ببین Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘
roshad22 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 3024 اگه از اسنل میاره اسنل رو و حتما عکس بخش های مختلف رو تو نت بزن و ببین مرسی دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید