2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

120 بازدید | 17 پست

نمیخوام برم سر کار هیچی رو نمیتونم ببینم حالم از ارتباط با آدما بهم میخوره رشته ای که به دارو اینا ربط داره یا سبیهشه دوست ندارم ولی به خاطر این قضیه هیچ کاری نمیکنم با هیچ کس دوست ندارم صحبت کنم انتقاد کسی رو نمیتونم تحمل کنم دلم آرامش میخواد یعنی لایقش نیستم 🥺😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم.مگه محیط کار کسی ازت انتقاد میکنه؟یه عده معلوم الحال همه جا هستن برای اذیت و آزار. فقط با ...

اصلا دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم انرژیم گرفته میشه دل نازکم حالم بد میشه ی روز کامل رو

دست خودم نیست واقعا دیگه دلم نمیخواد درس بخونم

درکت میکنم درس آدم رو خسته میکنه اما تلاش کن نخواستی درس بخونی نخون برو یه مهارت یاد بگیر ولی نزار کسی برات تصمیم بگیره زندگی خودته میتونی ب خودت یه مدت استراحت بدی بعدش دوباره کار کنی هرجور خودت دوس داری

اصلا دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم انرژیم گرفته میشه دل نازکم حالم بد میشه ی روز کامل رو

من خودمم تو این مدت کلی آدم از زندگیم حذف کردم همین الان بری تایپک اخرم رو بخونی میفهمی چی میگم نزار کسی دلت رو بشکنه توقعت رو از آدم ها کم کن پیش از حد خوب نباش آدم ها خوبی سرشون نمیشه متاسفانه

من خودمم تو این مدت کلی آدم از زندگیم حذف کردم همین الان بری تایپک اخرم رو بخونی میفهمی چی میگم نزار ...

آخه اونوقت وقتی کسی بهم یکم خوبی میکنه مم دلم نمیاد خوب نباشم یا اینکه وقتی اینطوری نیستم راحت هم نیستم نمیدونم چطوری توقع نداشته باشم

آخه اونوقت وقتی کسی بهم یکم خوبی میکنه مم دلم نمیاد خوب نباشم یا اینکه وقتی اینطوری نیستم راحت هم نی ...

منم همینطور همیشه ای خدا تاوان خوبی دادنم رو پس دادم دیگه ب کسی که قدر نمیدونه خوبی نمیکنم خسته شدم

توقع نداشتن رو خیلی سخت میشه کم کرد چون ادم ها ب همدیگه احتیاج دارن خودت تلاش کن حالت رو خوب کنی فقط ب کسایی که خوبن اعتماد کن بقیه رو ولکن ب خدا تيکه کن آدم هارو ولکن

منم همینطور همیشه ای خدا تاوان خوبی دادنم رو پس دادم دیگه ب کسی که قدر نمیدونه خوبی نمیکنم خسته شدم ...

نمیدونم چرا من خوبم بقیه بدی میکنن این دنیا بدرد نمیخوره واقعا دیگه دلم نمیخواد توش باشم اگه از مرگ نمیترسید درنگ نمیکردم، هعی ممنون 🌹