2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که پرسیدیدمن معمولا تاپیک نمیزنم اما چی بگم تولده کسی رو خواستم تبریک بگم که نمیشه ....منتو زند ...

من هم همین شرایطو دارم با اینکه تمام سیاست و کیاستمو به خرج دادم اما متاسفانه تنها آرزوم که دور هم بودنه رو ندارم چتد وقته

من هم همین شرایطو دارم با اینکه تمام سیاست و کیاستمو به خرج دادم اما متاسفانه تنها آرزوم که دور هم ...

ما بخوایم بقیه نخواین کاری نمیشه کرد

گاهی حتی خدا هم نمیخواد...بنده اش که کاره ای نیست

ایشالله اون طور که میخواید بشه زندگیتون

ما بخوایم بقیه نخواین کاری نمیشه کرد گاهی حتی خدا هم نمیخواد...بنده اش که کاره ای نیستایشالله اون طو ...

یه دنیا ممنون الهی حال و احوال شما هم بهاری بشه خودم همیشه میگم اینو هر اتفاقی میفته باید بیفته دنیا هرگز مدینه ی فاضله نخواهد شد اصلا قرار نیست بشه انسان مختار و آزاد خلق شد تا محک بخوره شاد باشید

یه دنیا ممنون الهی حال و احوال شما هم بهاری بشه خودم همیشه میگم اینو هر اتفاقی میفته باید بیفته ...

ممنونم ازتون ، افکارتون و نوع حرف زدنتون هم عین تاپیک هاتون ادم رو به آگاهی و حمکت میکشونه

خیلی ممنونم از شما

ممنونم ازتون ، افکارتون و نوع حرف زدنتون هم عین تاپیک هاتون ادم رو به آگاهی و حمکت میکشونهخیلی ممنون ...

تشکر از شما بنده حدود بیست سال از زندگیمو صرف مطالعه و سیر و سلوک عملی کردم تا به پاسخ مهمترین دغدغم (چیستی ما انسانها) برسم و از اون به بعد فریضم هدیه دادن حال خوب و تفکر درست به دیگرانه

هر پرسشی هر بن بست ذهنی دارید پاسخگو هستم

تشکر از شما بنده حدود بیست سال از زندگیمو صرف مطالعه و سیر و سلوک عملی کردم تا به پاسخ مهمترین دغ ...

ان شالله مسیر شما رو بیشتر افراد جامعه در پیش بگیرن

چقدر عالی مسیره زندگیتون سبز و پر از نگاه مهربانی خدا

لطف میکنید یک دنیا سپاس و تشکر

ان شالله مسیر شما رو بیشتر افراد جامعه در پیش بگیرنچقدر عالی مسیره زندگیتون سبز و پر از نگاه مهربانی ...

یه دنیا تشکر از دعاهای زیباتون که مطمئنا از قلبی پاک و بکر ساطع میشه قول میدم کامروا میشید