2777
2789
عنوان

واقعا واس هممون متاسفم

507 بازدید | 40 پست

اینجا اگه خیانتی چیزی باشه همه واس فضولی میپریم توی اون تاپیک ولی اگه طرف بیماری بارداری بدی سوالی چیزی راجع به مسائل بارداری داشته باشه شاید ۲نفر بیان جواب بدن. اینجا مثلا اسمش نی نی سایته! بهتون امشب احتیاج داشتم ولی تاپیک قبلیمو ۲نفر فقط جواب دادن😢

شاید اطلاعی راجب موضوع ندارن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی وقتا میرم ولی میبینم اطلاعاتی ندارم میام بیرون از تاپیک

منم دقیقا مثله شما

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

گل مریم جان من  تاپیکتو ندیدموای چه تا پیکی  رو میگی ؟؟الانم سایت بخاطر افطار و سریالا خلوته

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

اینجا که دکتر سایت نیست 

یه عده میان سوالاتی میپرسن که اینقدر جدی و مهمه که باید برن دکتر نشستن تاپیک زدن.

بچم خورد زمین.به تظرتون ضربه مغزی شده.

بچم تو شکمم حرکت نمیکنه.

....

البته نمیدونم سوال شما جی بوده

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)