2777
2789
من میگم تقسیم کنن نه یک نفر

درسته باید تقسیم کنن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
به منم کمک کنه

آره واقعا انشالا خدا یه راهی جلو پات بذاره که هم خدت راضی باشی هم مادر هم شوهر. ..بچه هاشم خدا هدایتشون کنه بی ادبا

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم خیلی رو خوش نشون دادم با اون همه بدی که مادر شسوهرم تو سالمیش به من کرد  ولی اینجوری که شد ...

دوست عزیز من واقعا نمیخوام ذهن شما رو خراب کنم ولی همه مادرشوهرا مهر و محبت  و کادو دادن و مهمونی گرفتناشون برای دختر خانم و آقا دامادشونه،ولی وقتی مریض میشن فقط پسر و عروس مسئول هستن،اون خانمایی که میگن الان به بچه ش  نیاز داره.پسرش که کاری نمیکنه،عروس بیچاره باید بشه پرستار.و در واقع کلفت!!!

ما برعکسیم عروسمون خونه ما خودشو به مریضی میزنه وقتی باخانواده خودشه دود و دمش شهرو برمیداره. وقتی داداشمون مریضه مییفرسته خونه ما ...وقتی سالمه میچسبه بهش و عزیز عزیز میکنه...ما برادرمون رو چشممونه ولی پناه برخدا ازدست آدمای اینچنینی چه برادرو خواهر همسرشما چه عروس ما.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
دوست عزیز من واقعا نمیخوام ذهن شما رو خراب کنم ولی همه مادرشوهرا مهر و محبت  و کادو دادن و مهمو ...

منم همینو میگم اون موقع که سالم بود هر روز شوهرمو به من سرد کرد هر روز به من توهین و تهمت و کم محلی و میگقت باید جدا بشی عکس دوست دختر قبلی شوهرمو میذاشت پروفایلش حرص منو در بیاره 

حالا یه من میگه دخترم تو بهترینی

الان که نه میتونه راه بره نه کاری کنه حتی دستشویی من مطمنم الانم ازم متنفره

ما برعکسیم عروسمون خونه ما خودشو به مریضی میزنه وقتی باخانواده خودشه دود و دمش شهرو برمیداره. وقتی د ...

من که لذتی نه از عروس بودنم 

بردم نه بارداری با رفتارای اینا ادم ت

ز خودش بدش میاد

منم همینو میگم اون موقع که سالم بود هر روز شوهرمو به من سرد کرد هر روز به من توهین و تهمت و کم محلی ...

شما هیچ مسئولیتی در قبال این خانم ندارید،و ظاهرا خوبی در حق شما نکرده که جبران کنی.پس خیلی واضح بگو براش پرستار بگیرین.