2777
2789
من خون کردم

نه حرف من اینه شما میگی حامله م دخترش میگه سرم شلوغه پسرش میگه...اما خب شوهر شمام به اندازه همون خواهرشوهرتون وظیفه داره خب،اما واقعا شرایط سختیه حق میدم بهت،طفلکی مادرشوهرت

شکر نعمت ، نعمتت افزون کند😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با من مثل برده رفتار میکنن😭😭

دور از جونتون 

با همسرتون صحبت کنید اروم اروم به ایشون توضیح بدید شرایط یک زن باردار چطوره و نباید بهش فشار بیاد.

از طرفی هم واقعا نسبت به مادرشوهر زمینگیرتون حسن نیت داشته باشید چون ایشون هم الان به فرزندش احتیاج داره.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اصلا زير بار نرو جنگ اول به از صلح آخر بعد ديگه نميتوني خلاص بشي

خودم خیلی رو خوش نشون دادم با اون همه بدی که مادر شسوهرم تو سالمیش به من کرد  ولی اینجوری که شده حالا بام خوب شده قبلا میگفت ازت تنفر دارم ارزوم اینه طلاق بگیری

خودم خیلی رو خوش نشون دادم با اون همه بدی که مادر شسوهرم تو سالمیش به من کرد  ولی اینجوری که شد ...

میگم بندازش بیرون بعضی ازین عروسای نی نی سایت دلشون خنک شه...عزیزم معذبی تو خونتون راهش نده...ازین بالاتر که نیست بالاخره یکی پیدا میشه پرستارش میشه.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!