2777
2789
عنوان

میکرودرم

309 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها نماز و روزه هاتون قبول باشه. میخواستم اگه تجربه یا اطلاعی راجب میکرودرم دارید در اختیارم بذارید خیلی دو دل هستم. اینم بگم پوستم مشکل خاصی نداره فقط برای پاکسازی و دونه های سر سیاه میخوام انجام بدم. تاپیک اینجا زیاد بود اما خیلی قدیمی بودن خواستم از اطلاعات جدیدتری استفاده کنم ممنونم❤️ میترسم پوستم جوش یا لک بزنه

بانوی شرقی قبلی هستم اکانتم پریییییید
اگه منظورت میکرودرم آبریژن ک من انجام دادم خیلی راضی ام بهتره بری با دکتر مشورت کنی اگه پوستت لاز ...

اره منظورم همونه، رفتم گفت خوبه موافقه که انجام بدم البته اون که نمیاد بیمارشو بپرونه. چی بگم والا. میترسم کبود یا سیاه و وحشتناک شم. وقتی انجام دادین خیلی قرمز شده بودین؟ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره منظورم همونه، رفتم گفت خوبه موافقه که انجام بدم البته اون که نمیاد بیمارشو بپرونه. چی بگم والا. ...

کبود و سیاه اصلا اما کمی قرمز شد

صورت من با وجود اسکار جوش و پوست شدیدا چرب خوب لایه برداری شد

پوستم روشن شد

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
کبود و سیاه اصلا اما کمی قرمز شد صورت من با وجود اسکار جوش و پوست شدیدا چرب خوب لایه برداری شد پوس ...

خب خداروشکر عزیزم. من جوش گاهی میزنم اما چرکی نیستن زیر پوستین. چرکی یدونه هم ندارم فقط سر سیاه و ریز دارم. میخوام میکرودرم انجام بدم که دیگه بعدش دور و برمو از شر کرم پودر و پنکیک و این چیزا خلاص کنم. ممنون از راهنماییت

خب خداروشکر عزیزم. من جوش گاهی میزنم اما چرکی نیستن زیر پوستین. چرکی یدونه هم ندارم فقط سر سیاه و ری ...

خواهش میکنم

ی جای خوب و مطمئن برو

اگه درد رو نمیتونی تحمل کنی کرم بی حس کننده بزن

بعد میکرو هم اکسید دوزنگ

از همون جلسه اول تغییر رو احساس کردم. فعلا ۳ جلسه رفتم بازم باید برم

چن جلسه بایدبرید؟خیلی درد داره؟هرازچن وقت یبار باید دوباره برید؟ببخشید این همه سوال پرسیدم.من میکرو نیدلینگ یبار رفتم خیلس دردداشت و فقط چن روز اول پوستم خوب بود انجنان تاثیری نداشت دیگه نرفتم

چن جلسه بایدبرید؟خیلی درد داره؟هرازچن وقت یبار باید دوباره برید؟ببخشید این همه سوال پرسیدم.من میکرو ...

هر دو هفته یک بار ب من گفتن ۶ جلسه

دردش قابل تحملِ

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد