2777
2789
عنوان

عاشق دکتر شدم

104 بازدید | 15 پست

من پسرم و سی سالمه حقیقت بخاطر کار زیاد چروک زیاد شده بود رفتم پیش این دکتر بوتاکس کنم کمرنگ بشن نمیدونم چه مرگم شده تصویرش یه لحظه از جلو چشم نمیره خیلی خوشگل خوش اخلاقه میخوام برم جلو باهاش حرف بزنم دوباره خودم میگماخه بدرد نخور با درامد چستومان میخوای بری بهدکتر مملکت پیشنهاد بدی بروکشکت بساب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تجربه مستقیم بگم فقط درصورتی ممکنه قبول کنه که خیلی خیلی دوستون داشته باشه درغیر اینصورت معمولا ...

اره دقیقا من همین فکر میکنم هم خانواده ضعیفی دارم هم خودم کارگرم چه دلیلی داره بخاد قبول کنه

اره دقیقا من همین فکر میکنم هم خانواده ضعیفی دارم هم خودم کارگرم چه دلیلی داره بخاد قبول کنه

بعیده واقعا

مگر اینکه مستقیم بگید و نظرشو بخواید تا تکلیفتون سریع مشخص بشه

ازش پرسیدم با شوخی خنده

الهیییی حست چقدر قشنگه

منم تو کلینیک برام پیش میاد اقا پسرا بهم پیشنهاد میدن

چون بی بی فیسم فکر میکنن همین خودشونم

یهو میبینن مثلا من ۸ سال بزرگترم😂

اعتماد بنفسش ندارم لعنت به من

بحث اعتماد به نفس نیست. شما واقع بین و منطقی هستی. واقعا هم یه دختری که سالها درس خونده و پزشک شده، و اینهمه کیس سطح بالا سرراهش قرار میگیره، با کسی که از نظر شعل و درآمد تو سطح پایینی هست ازدواج نمیکنه. پیشنهاد بدی خودت سنگ رو یخ میشی. بنظرم فراموشش کن

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊