من پسرم و سی سالمه حقیقت بخاطر کار زیاد چروک زیاد شده بود رفتم پیش این دکتر بوتاکس کنم کمرنگ بشن نمیدونم چه مرگم شده تصویرش یه لحظه از جلو چشم نمیره خیلی خوشگل خوش اخلاقه میخوام برم جلو باهاش حرف بزنم دوباره خودم میگماخه بدرد نخور با درامد چستومان میخوای بری بهدکتر مملکت پیشنهاد بدی بروکشکت بساب
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
بحث اعتماد به نفس نیست. شما واقع بین و منطقی هستی. واقعا هم یه دختری که سالها درس خونده و پزشک شده، و اینهمه کیس سطح بالا سرراهش قرار میگیره، با کسی که از نظر شعل و درآمد تو سطح پایینی هست ازدواج نمیکنه. پیشنهاد بدی خودت سنگ رو یخ میشی. بنظرم فراموشش کن