mahro79 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 215 عنوان بارداری 97 بازدید | 4 پست خانما کی این دلدرد شییه به دلدرد پریودی دیگ تموم میشه 😢😢من تازه حالت تهوع اومده سراغم خواب بودم بیدار شدم عصری یه کیوی قاچ کردم خوردم همین خوردمش حالت تهوع اومد سراغم نمیارم بالا اما کامل حس تهوع رو دارم و میدانم ک میبینی ❤️💞 1404/12/05 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahro79 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 215 ۳ ماهه اول اذیتی کلا ینی این درد پریودی تموم نمیشه اخه ادم همش استرسم میکشه نکنه خونریزی کنم نکه دردش شبیه پریودی بعد تازه من هنوز باورم نصده کامل ک نی نی دادم🫠هنوز نرفتم سنو دکتر بهم گفت ۲ هفته دیگ سنو بده بعد میگم نکنه ازمابش و بی بی چک الکی باشه 🫢 و میدانم ک میبینی ❤️💞
گیلاس_قرمز2 عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 2824 ینی این درد پریودی تموم نمیشه اخه ادم همش استرسم میکشه نکنه خونریزی کنم نکه دردش شبیه پریودی بعد تاز ... من به دکترم گفتم درد دارم با اخم و عصبانیت گفت خب حامله ای دیگه معلومه ک درد داری🤥طبیعیه درداشمنم دقیقا مثل تو بودم سنو هم دادم قلبشم نشون داد باز باورم نمیشد ...
zizibanoo20 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3952 منم ۱۲ هفتمولی هنوز گاهی دارم.دکتر گفت طبیعیه اگه بدون لک وخونریزی باشه همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔