2777
2789

در حد چند ثانیه تا یه دقیقه اس

من آبان فمتو اسمایل کردم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازالان نفسم گرفته،دردداشت سخت بود؟

نترس عزیزم انقدر بی حس کننده میزنن که دردی حس نمیکنی

فقط اون لحظه که دارن اون لایه از چشمو برمیدارن چندشت میشه

دوره نقاهتش هم من زیاد درد نداشتم فقط سه چهار ساعت نمیتونستم چشمامو باز کنم میسوخت

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

خداروشکر،الان واضح میبینی.عینک افتابی ازبرندخاصی بایدبگیری؟

بله کامل میبینم

نه عزیزم هر چی داشتی

مرسی گلم

❤️❤️

اصلا ترس نداره دردم نداره خیالت راحت من ۴ ساله انجام دادم

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

الان واضح میبینی؟تاچه مدت دیدت تاربود؟

اره واضحه

راستش یادم نیس ولی روز به روز بهتر میشه

تا ۳ ماه اول ممکنه یکم گاهی اوقات تار ببینی

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫