2777
2789

پوست سفید که خیلی بهتره

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋 فمینیست.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم بهتر بد تر نداره که هر کی پوستش یه رنگیه دیگه

درسته

من سلیقه خودمو گفتم

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋 فمینیست.