2777
2789
عنوان

کتک خورم ملسه

121 بازدید | 11 پست

سلام منو همسرم یه ماشین خریدیم مجبور شدیم مقداری طلا و پس اندازمون رو بدیم شوهرم مقداری از حقوق این ماهش رو هم داد حالا کلا ۵. ۶ تومن پول داشت و منم همونقدر تو کارتم داشتم ما یه برنامه ای دعوت شدیم از طرف مدرسه همسرم و قبلا هم اسم نوشتیم و حدودا ۱ تومن هزینه شام میشه ۴ نفریم و قرار بود که بریم حالا ماشینمون رو فروختیم و ماشین نداریم که بریم باید اسنپ بگیریم

من هماهنگی کرده بودم قرار بود بریم یهو همسرم گفت اوکی ولی حالا با چی بریم گفتم خب اسنپ میگیریم رفت و برگشت کلا میشه ۴۰۰ تومن یهو قاطی کرد آره من هرجا بخوام بیام که نمیتونم اسنپ بگیرم منم ناراحت شدم بهم برخورد که اندازه پول اسنپ برام ارزش قائل نشده و دید که من دوست دارمبرم بازم مخالفت کرد وضع مالیمون بد نیست که فکر کنید خیلی دست و بالمون خالیه اصلا اینطور نیست جدیدا دارم فکر میکنم خیلی بی ارزش شدم براش

اون شب گذشت و فردا دوباره از سر کار زنگ زد بحثمون شد و بی احترامی پیش اومد

امروز اومد سر صحبت و باز کرد منم بهش گفتم تو بهم ارزش نمیدی پول اسنپ مهم نیس مهم ارزشه که تو نمیدی

دست میکردی جیبت پول اسنپو میدادی یهمو قاطی کرد پرید تو کمد طلاهامو دراورد گفت میرم میفروشم برات اسنپ میگیرم

رفت جلو در گفتم به هر جا میخای بری مردونگیت اومد گلدونو پرت کرد تو دیوار دختر کوچیکم ۲ سالشه زد زیره گریه منم نقطه ضعفم دخترمه گفتم با این اخلاق گهت و بی توجهیات هد کی جای من بود با صد نفر رفته بود یهو قاطی کرد اومد محکم زد تو سرم نیم ساعتی گیج میرفتم هر چی از دهنمون درومد بهم گفتیم

زندگیم پراز چالش و پستی بلندی بوده این یه نمونه خیلی معمولی از دعواهامونه

میدونم طولا نی شد

۱۲ سال ازم بزرگتره

سنتی ازدواج کردیم دوتا دختر داریم

به کس دیگه علاقه داشتم خانوادم رضایت ندادند چون پسره دانشچو بود و چیزی نداشت

خیلی زندگی سختی داشتم دلم طلاق میخاد اما حمایت گر ندارم پدر مادرم تو دعواها و قهرهامون پشتم بودن اما تو طلاق حمایت نمیکنن

نمیدونم باید چیکار کنم جونم به لبم رسیده دیگه از بحث و جدل و کتک کاری بی احترامی خسته شدم

هم من و هم همسرم با هیچکس جز خودمون دوتا اینجوری نیستیم اصلا باهم نمیسازیم جدیدا دیگه خیلی زیاد شده دعواهامون یه بحث ساده تو زندگیمون تبدیل به یه فاجعه میشه لطفا از تجربیاتتون بگید توی شرایط مشابه شما بودید چه میکردید

مدتیه خیلی باهم بحث و کتک کاری داریم

شما نباید اون حرفو بهش میزدی که با بقیه میرم..

و در کل زندگی شما نیاز به جلسات مشاوره داره

چون بچه دارین

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرت خیلی ازت بزرگتر هست سازگاری ندارید مشکل هم داره اگر با مشاوره درست نشد هرجور شده طلاق بگیر

مشاور خوب کسی سراغ داره یه جا رفتم بی نتیجه بود ول کردم