2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلاًرفتم آرایشگاه میخواستم روصندلی بشینم یکی دیگه بودبلندشداحساس کردم روش عرقه خواستم بشینم مجبورشدم نشستم حالاازلباسام بدم میاد

خدایایه گوشه چشمی
بله خوب شدم  باید بری روانشناس  من یه دوره سه ماهه فلوکستین خوردم درمان شدم همون ماه اول ...

مرسی، منم رفتم دکتردارویی که دادتاثیرنداشت

خدایایه گوشه چشمی
بله خوب شدم  باید بری روانشناس  من یه دوره سه ماهه فلوکستین خوردم درمان شدم همون ماه اول ...

واقعا میگی؟دکتر من میگه دوره درمان دو تا پنج ساله هست . من تو بارداری گرفتم از هفته ۲۴ ،سرترالین و الانزاپین میخورم خیلی بهترم ولی دوست دارم تا قبل زایمان قطع کنم.شما خودت یهو قطع کردی یا دکتر گفت؟؟

واقعا میگی؟دکتر من میگه دوره درمان دو تا پنج ساله هست . من تو بارداری گرفتم از هفته ۲۴ ،سرترالین و ا ...

من یه دوره سه ماه خوردم که باردار شدم دکتر زنان گفت بهتر قطع کنی اگر حالت بهتر منم به مرور قطع کردم خداروشکر دیگه برنگشت 

فقط یادت باشه این قرصها هیچ وقت یدفعه نباید قطع کنی عوارض خیلی بدی داره تحت نظر دکترت باید قطع بشه 

من وسواس در حدی بود که بعد از دستشویی حمام بودم 

بحث تمیزی خونه جداست هنوزم تمیزی اهمیت میدم من وسواسم به نجسی بود یعنی جایی میدیم نجس شده دیگه تمام دیوانه میشدم ولی الان راحت بدون اعصاب خوردی و ناراحتی همون قسمت میشورم میره دیگه هم بهش فکر نمیکنم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر