2777
2789
خواستم برای ماه رمصان قرص بخورم کلا پشیمون شدم .بیاد یه درد نیاد هزار فکر و خیال

منم در سال یه ماه نمیشم اونم همیشه قبل ماه رمضون حرصم میگیره میگم لا مصب حداقل اون یه ماهی که نمیشم ماه رمضون باشه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منمتنبلی تخمدان دارم..۲تا پروژسترون همزمان زدم سه شنبه هفته قبل..نیومده..هرچی گرمی بوده خوردم تحرک.. ...

تا ده روز بعد پروژسترون طبیعیه عزیزم میشی نگران نباش

منم در سال یه ماه نمیشم اونم همیشه قبل ماه رمضون حرصم میگیره میگم لا مصب حداقل اون یه ماهی که نمیشم ...

میخواد ماه رمضان راحت باشی زیاد بهت فشار نیاد .میخواستم تایم شهادت حضرت روزه باشم ولی ...

نمیدونم بخدا خودم خیلی نگرانم

برو دکتر عزیزم

خیالت راحت میشه

اگه استرس شدید داشتی ممکنه بخاطر همون باشه اصلا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

برو دکتر عزیزمخیالت راحت میشهاگه استرس شدید داشتی ممکنه بخاطر همون باشه اصلا

خوب بود هر ماه منظم برام میومد فقط الان دو ماه نمیدونم چرا نشدم اره خب استرس که دارم

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

خوب بود هر ماه منظم برام میومد فقط الان دو ماه نمیدونم چرا نشدم اره خب استرس که دارم

منم همین بودم

کیست اینا نداشتم ولی بخاطر استرس قندم رفته بود بالا یه جورایی پیش دیابت محسوب میشدم

اونم زده بود به کل سیستم بدنم پریودم ریخته بود به هم

خلاصه که برو چکاپ بده حتما

مشکل توی سیکل بدنمون رو هر چه سریعتر حل کنیم بهتره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.