2777
2789
عنوان

نمیرم یوقت

106 بازدید | 16 پست

ازصب دارم مسکن میخورم خوب شم ولی اثری نداره میترسم آخرش همینجوری الکی الکی برم .فک نکنم هیشکی به اندازه من ازمردن بترسه 😄

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی رو خوب کنی؟دور از جونت

صبح بیدارشدم دیدم سرم خیلی درد میکنه انگاربا یه آجرزدن توسرم هی دارم مسکن میخورم شایدبهترشم سرماخوردم

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

کجات درد میکنه؟ چه مسکنی خوردی

سرم دردمیکنه سرماخوردم هرچی دستم میادمیخورم دیگه یبارازبس خوردم تپش قلب گرفته بودم اونقدمیترسیدما😄

نخور دیگه سرتو ببند با شال یکم چشاتو ببند گوشیو بذار کنار

ده دقیقه پیش خوردم فعلا نمیخورم ببینم چی میشه

انقد مسکن نخور ب معدت رحم کن بخاطر سرماخوردگیه خوب میشی دیگه

تحمل بیماری روندارم

سرم دردمیکنه سرماخوردم هرچی دستم میادمیخورم دیگه یبارازبس خوردم تپش قلب گرفته بودم اونقدمیترسیدما😄

نخوررر خب شاید چش خوردی اگ اعتقاد داری یه تخم مرغ کسی اگ بلده بگو بزنه سرت پیشونیتو با یه دستمال ببند یه جا ساکت یکم سعی کن بخوابی

نخوررر خب شاید چش خوردی اگ اعتقاد داری یه تخم مرغ کسی اگ بلده بگو بزنه سرت پیشونیتو با یه دستمال ببن ...

نه بابا سرماخوردم