2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۳ تا تخم مرغ رو با یه لیوان شکر ۵ دقیقه باهمزن برقی با دور تند بزن بعد یه لیوان شیر ویک سوم لیوان روغن بزن آردو پکینگ پودر رو سه بار الک کن و موقع اضافه کردن اروم آروم وفقط در یک جهت هم بزن وتمام....ساده ترین روش همینه لیوان منظورم از اون لیوانای دسته دارفرانسه اس

من اینجوری درست میکنم کیکام تو فامیل معروفه

۳ تا تخم مرغ

یه لیوان شکر

وانیل نصف قاشق مربا خوری

بکینگ پودر یه قاشق غداخوری

ارد یک و نیم لیوان

شیر یک لیوان

اگر ماست داری ماست بجای شیر

روغن نصف لیوان

شکر و تخم مرغ و وانیل و ۷ دیقه با دور تند همزن بزن تا کرمی کشدار شه بعد روغن و شیزو بریز ۱ دقیقه با دور متوسط

بعدم ارد و بریز با دور کند یا همزن دستی در حد مخلوط شدن

اگرم خاستی شکلاتی بشه ۲ قاشق سرپر همراه ارد پودر کاکائو بزن بعدم بریز تو قالب دمای ۱۸۰ درجه ۳۵ گذشت با خلال دندون چک کن من معمولا ۴۰ دقیقه میزارم بمونه

💕💍

دولیوان شیر یا نوشابه

به مقدار لازم ارد

سه تا تخم مرغ

شکر به اندازه

روغن هم نصف لیوان

بکینک پودر ووانیل هم جوش شیرین به مقدار لازم

خوب ارد روغنو شیر ولارم یا نوشابه رو مخلوط میکنی و روغن شکر وانیل .....

تختم مرغ ها رو مشکنی تو ظرفی و خوب هم میزنی و به مواد مخلوط میکنی که همه مواد یکدست شه مواد نه خیلی غلیظ شه نه ابکی

و کف قالب یکم چرب میکنی و یکم ارد میپاشی فرم یا هرچی که میخواهی باهاش درست کنی گرم میکنی و حرارت مناسب میزاز ی و خامه هم اگه داره و با سس شکلاتی تزیین کن

خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره