2777
2789
عنوان

بابامودعاکنید😭😭😭😭😭

101 بازدید | 13 پست

دعاش کنیدازریش نمونه برداری کردن توروخداواسش دعاکنید

خانوادم چون راه دورم گفتن فقط بستری شده ریش عفونت کرده الان داداشموقسم دادم میگن ازش نمونه برداری کردن؟

نمونه برداری براسرطانه درسته؟

یعنی بابام😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا حتما که سرطان نیست کلی بیماری دیگه هست با نمونه برداری مشخص میشه

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

توروخداآجی دعاش کن بگن فقط عفونت بوده دارم دق میکنم ۱۰۰۰کیلومتردورم دلم به دعای شماخوشه

براشون حمد شفا خوندم عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
دعامیکنم خداهمه ی بلاهاوبیماری هاروازخودتون وخانوادتون دورکنه

عزیزدلمی

از خدا بخواه تو دلی آبجیم به سلامت به دنیا بیاد 🥺

انشالله هیچوقت گذرتون به بیمارستان نیفته

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزدلمیاز خدا بخواه تو دلی آبجیم به سلامت به دنیا بیاد 🥺انشالله هیچوقت گذرتون به بیمارستان نیفته

بحق حضرت زهراکه صحیح وسالم بدنیابیادوزیرسایه پدرومادرعاقبت بخیربشه نگران چیزی نباش گلم به سلامت بدنیامیادان شاءالله

بحق حضرت زهراکه صحیح وسالم بدنیابیادوزیرسایه پدرومادرعاقبت بخیربشه نگران چیزی نباش گلم به سلامت بدنی ...

به امید خدا

انشالله به حق این روزای عزیز پدر شما همین امروز حالش خوب بشه و مرخص بشه